L'Alfons Arús i la seva troupe continuen amb pas ferm el seu exitosíssim humorning show de cada matí a La Sexta, Aruser@s. Audiències descomunals, un públic fidel i la manera més divertida, alegre i desenfadada de llevar-se al matí i assabentar-se de tot amb un somriure d'orella a orella. El que ofereix el presentador català, ben acompanyat pel seu equip, són moltes dosis d'humor i bon rotllo, i en donen fe les excel·lents dades de share que dia rera dia els fan imbatibles, amb audiències que molts dies estan al voltant del 20%. La clau de l'èxit és la combinació perfecta entre el carisma de l'Alfons, els seus col·laboradors i el tipus d'informació que s'hi dona i com la donen. Continguts on el més essencial és entretenir l'espectador... però també informar. I en aquest sentit, els professionals que treballen a la redacció d'informatius de la cadena hi tenen molt a dir. Com l'Elizabeth López, que aporten el toc d'actualitat informativa sense perdre el somriure de bon matí.

La periodista ha viscut un dilluns especial. I és que aquest 18 de març s'acomiadava dels companys amb els quals ha col·laborat els darrers mesos. I és que l'Elizabeth ha estat cobrint una vacant d'una companya, i ho ha fet a les mil meravelles. En paraules de l'Arús, "Ha sido una suerte tremenda para nosotros”, deia poc abans d'acabar l'emissió del primer programa d'aquesta setmana, quan ha donat pas al butlletí informatiu on es parlava de la darrera hora sobre les eleccions catalanes i la llei d'amnistia, tal i com recullen a Vertele: “Quiero que sepas que en nombre de todo el equipo que ha sido una suerte tremenda para nosotros, un placer y una alegría compartir todos estos programas contigo en la información política. Muchas gracias por tantísima profesionalidad, rapidez y entrega”. Paraules sentides i merescudes. “Muchas gracias, me lo he pasado muy bien”, deia ella agraïda. Només cal veure aquestes imatges per comprovar que s'ho ha passat pipa, i tant que ho ha fet.

Però tot i la pena pel seu adeu, hi havia alegria pel temps passat i alegria doble per un retrobament. I és que si l'Elizabeth marxa, és perquè torna la persona a qui va substituir. Una periodista molt estimada pels espectadors, per l'Alfons Arús i el seu equip... i especialment, per la seva família. Parlem de la meravellosa Paula del Fraile, que torna després de la baixa maternal. Ella i la seva parella, el també televisiu José Yélamo, han estat pares del seu segon fill, Iago.                   

Arús deia a López: “será una suerte volver a verte el próximo lunes”, per afegir que “También es una suerte volver a contar con Paula del Fraile que se incorpora también. Estamos de enhorabuena doblemente”, i té tota la raó. Del Fraile forma part de l'equip d'Aruser@s des dels inicis a La Sexta l'any 2018, sent l'enllaç perfecte, amb química total, entre els serveis informatius i l'Alfons Arús.

Bentornada, Paula.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!