Aquest matí de dimarts, el president Sánchez i el vicepresident segon Pablo Iglesias han presentat davant els mitjans l'avantprojecte que aprovarà el Consell de Ministres sobre els pressupostos, un acord in extremis al qual es va arribar entrada la matinada. Al matinal de TVE han considerat que era una bona idea que el mateix dia, entrevistessin... algú del PSOE? D'Unidas Podemos? No. Inés Arrimadas. Els espectadors de La Hora de la 1 al·lucinen:

La líder de Ciutadans torna a escena per esplaiar-se i fer-se l'estupenda, ara que es presenta en societat com algú que només mira pel bé del país i bla, bla, bla. La artista anteriormente conocida como la montapollos ara es posa la pell de xai per "tender la mano":

Però per molt que ara Arrimadas es presenti en públic com la política més moderada i responsable del planeta, se li veu massa el llautó. Fa temps que la ciutadania sap de quin peu calça, i de tant en tant, el seu discurs après d'aquesta nova Arrimadas i nou Ciutadans, derrapa. En un moment de l'entrevista amb Mònica López, la líder taronja està parlant sobre la pandèmia i les mesures governamentals. Diu Arrimadas que "el plan nacional tiene que establecer que si 'tiene usted estos criterios, hay que tomar estas medidas'. Y evidentemente, en cada momento habrá zonas que estén peor y zonas que estén mejor. Yo no digo que en toda España haya que tomar las mismas medidas a la vez, pero que quien lo tiene que coordinar es el gobierno". La interromp López molt oportunament i li deixa anar una pregunta molt concreta: "¿Pero ese plan no es el que se aprobó la semana pasada en el interterritorial?"... Arrimadas acorralada. Arrimadas titubeja. Surt l'Arrimadas de sempre...: "Eso no es ningún plan. Se aprobaron tres criterios y una serie de medidas que es como un menú que coje cada comunidad autónoma"... I en menys de 30 segons. Insuperable:

Primer: 'El plan establece que si tiene estos criterios hay que tomar medidas 'Segons després: 'Eso no es ningún plan. Se aprobaron tres criterios y una serie de medidas...'. Sublim. La xarxa l'ha ensorrat:

Aquest matí López ha comprovat el que és parlar amb una paret.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat