Inés Arrimadas va ser la protagonista de l’últim Mi casa es la tuya de Bertín Osborne, qui li va fer tot un spot electoral. La líder de Ciutadans a Catalunya va parlar del seu matrimoni amb l’independentista Xavier Cima, exdiputat de CiU al Parlament. I en una conversa amb ell durant el programa, va sorprendre tothom en confessar que donarà “un vot prestat” a la seva dona a les eleccions del 21-D

El matrimoni està més unit que mai, però sembla que la família de l’expolític no estaria massa contenta. El germà de Xavier, Jordi Cima, ha encès la polèmica en comentar una notícia amb un atac a la seva cunyada.

Pensant que actuava des de l’anonimat, va respondre a una afirmació d’Albert Rivera que deia: “Ara resulta que som fatxes”. Contestant: “Ara no, jajaja!!!”, evidenciant que creu que ho han estat des del principi.

Captura Albert Rivera

Malgrat estar amagat entre centenars de comentaris, el van acabar enxampant. I davant d’això, va esborrar el tuit ràpidament i va protegir el seu compte de Twitter posant-lo en privat.

Què en pensarà Arrimadas?