Ares Teixidó està desapareguda. El seu fitxatge per la nova cadena catalana Teve.cat ha acabat fallit. El seu programa nocturn ha estat cancel·lat i la presentadora catalana de 33 anys ha tornat a desaparèixer de la TV. Però el seu instagram segueix amb 175 mil seguidors, més que molts programes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ares Teixidó (@aresteixido) on

Jere, el cantant, ha aprofitat la tirada de Teixidó per fer-la protagonista del seu videoclip. Hi surt en una escena lèsbica de llit molt sexy i delicada alhora. Ares Teixidó entregada al gaudi al tema Ojitos gigantes. Ulls com a plats:

ares teixido videoclip

ares peto yt

ares teixido yt

ares cul yt

Videoclip Ojos gigantes, Jere, Youtube

octavi pujades yt

Octavi Pujadas, Youtube

El videoclip explica un triangle amorós. La història d'amor entre una parella que ho són a la vida real, els actors Octavi Pujadas i Anna Senan, que es trenca quan ella s'enamora d'una altra dona, Ares Teixidó. Sensualitat a dojo i molta pell:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Senan (@annasenan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ares Teixidó (@aresteixido) on

Tot molt sexy, des de la roba interior d'Ares al seminú de Pujadas o la simulació de sexe oral entre dues dones. Un videoclip fet per mirar més que per escoltar. La lletra diu "Quiero que me comas la boca y el corazón". Ares s'ho menja tot.