Espectacle grotesc a Vallecas el d'aquest dimecres. Vox ha decidit fer de la presentació de la campanya madrilenya un xou esperpèntic, que va acabar com tot feia sospitar, amb una dotzena de ferits, dos detinguts, antifeixistes fent saber a la ultra dreta que no eren benvinguts, càrregues policials indiscriminades, rebent també la premsa, o Abascal encarant-se als manifestants... Tot molt pedagògic...

Un dels que hi va anar va ser el periodista de La Sexta, El programa de Ana Rosa o Onda Madrid, Antonio Maestre, que va comprovar en la seva pròpia pell com se les gasten els feixistes, la impunitat amb la que van per la vida, la bilis i l'agressivitat que vomiten aquests perdonavides miserables. Tot ha començat quan aquest personatge sinistre i grotesc que respon al nom de Cake Minuesa l'ha localitzat i des del primer moment, han intentat silenciar-lo.

Maestre fa referència a la topada que ha tingut amb el militant de Vox, Bertrand Ndongo, que amb una actitud chulopiscinesca ha intentat arraconar-lo posant-se a tocar de la seva cara, cridant-li, fins que el periodista ha reaccionat de la manera com ara veuran:

tuit maestre

tuit maestre ndongo

maestre comic hitler

... la policia mirant-s'ho, l'associació de la premsa de Madrid callant... Benvinguts a Espanya. Realment, la pàgina que mostra Maestre del dibuixant Jason Lutes, és ben bé el resum del que passa, malauradament.