Gonzalo Boye s'inflarà a signar exemplars del seu "Y ahí lo dejo", un llibre sobre el procés que serà best seller per San Jordi. L'advocat de Puigdemont, de promoció, accepta anar a la gola del llop: Al rojo vivo. Ferreras a la seva:"¿Puigdemont mintió a los catalanes?". Resposta: "Me dedico a la parte jurídica, no a la política". Antonio G. Ferreras insisteix "¿No lo ha hablado con él?. Resposta "Sería interesante que el TS lo hubiera escuchado pero no han querido aceptarlo de testigo". L'obsessió de La Sexta sobre la immunitat del futur eurodiputat Puigdemont en la boca de Ferreras: "No me creo que venga a recoger el acta". Boye: "El Parlamento europeo es quien otorga inmunidad a sus diputados electos. El tiempo nos dará la razón. Nos tratan como perros verdes y las cosas que decimos acaban pasando".

ferreras boye la sexta

La Sexta

Ferreras patina i trenca la deontologia i el secret advocat-client. Pregunta "¿Quién paga a los abogados de Puigdemont?". Boye: "En un país democrático eso no se pregunta a un abogado. No corresponde, ya lo sabe quien ha de saberlo que es la Hacienda pública". Ridícul de Ferreras. És com preguntar-li a un periodista per les seves fonts.Hi ha un jutge balear imputat per obligar a un periodista a donar el mòbil per conèixer les seves fonts. És gravíssim. Si Ferreras s'omple la boca de la paraula "periodismo", que investigui. La xarxa s'atipa del director de La Sexta:

¿Ha preguntat Ferreras qui paga la defensa d'Iñaki Urdangarin, de la infanta, de Rodrigo Rato? Qui paga els advocats de Vox de l'acusació popular contra els presos polítics? No, no i no. El que se sap és qui paga a Ferreras: la família Lara, amos de La Sexta, i abans Florentino Pérez. Ho sap Hisenda i tots els seus espectadors.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat