El dissabte 24 d'abril a la nit es va destapar en el programa Sábado Deluxe un episodi fins ara desconegut, que promet portar cua. Ens referim a la brutal agressió que Rocío Flores, sent una nena, va clavar a la seva mare, Rocío Carrasco. Un horrible succés que es va produir a l'any 2012 i pel qual Antonio David Flores va intentar treure beneficis econòmics. Així ho va explicar Jorge Javier Vázquez, deixant a tota l'audiència amb la boca oberta. Què va passar?

Ruixo Flors i Antonio David fumant GTRES

Antonio David Flores i Rocío Flores, GTRES

"Sent Carlota Corredera la directora del Deluxe, Antonio David Flores es va reunir amb ella i amb la direcció de continguts de la productora per venir a aquest plató i explicar el tema", va començar dient el presentador de Mediaset. Una reunió que va tenir lloc a Madrid, a la zona de La Moraleja, pocs mesos després que ocorregués la brutal agressió de filla a mare. "Hi ha dues raons per les quals no es va tancar l'entrevista", va afegir Jorge Javier Vázquez. "Una perquè és un tema d'una menor i dos perquè demanava una xifra de diners molt alta". Fotos del moment:

Jorge Javier Vázquez, Telecinco

Jorge Javier Vázquez, Telecinco

Col·laboradors del programa 'Dissabte Deluxe', Telecinco

Col·laboradors del programa 'Sábado Deluxe', Telecinco

Una autèntica milionada amb la que Antonio David Flores, a canvi d'utilitzar la seva filla per guanyar diners, pretenia solucionar tots els problemes que ell tenia amb Hisenda. Parlem, atenció perquè impressiona, de 60.000 euros. Una baralla entre Rocío Flores i Rocío Carrasco que va suposar el punt i final de la relació entre mare i filla i que, segons ha assegurat Carrasco, va estar motivada per Antonio David Flores, qui, suposadament, sempre ha influït per malament als seus fills. Una agressió de la que Rocío Carrasco parla amb detall en el pròxim lliurament de la seva sèrie documental. Serà dimecres vinent 28 d'abril a Telecinco a partir de les deu de la nit.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat