Després de les eleccions de diumenge, la setmana ha començat amb el que toca, televisivament parlant, amb nombrosos programes i entrevistes a polítics per analitzar el dia de després. Veurem què passa ara, por donde van los tiros i qui pacta amb qui. A TV3 van decidir avançar l'hora d'emissió de l'excel·lent programa d'anàlisi de Xavier GrasetMés 324, que habitualment es pot veure després del prime time. L'actualitat manava i el periodista va abordar el resultat de les urnes. Entre els convidats a dir-hi la seva, la vicesecretària primera dels socialistes catalans, Eva Granados.

granados graset

Eva Granados i Xavier Graset (TV3)

Granados amb Graset, després d'aconseguir 33 escons i 652mil vots, "però també l'independentisme suma més...  Amb quina situació es queda?", li pregunta el presentador. Resposta: "Hi ha un clar guanyador, Salvador Illa. Hi ha un missatge clar de la ciutadania. Hauríem d'obrir la ment i pensar de quina manera pot ser governada Catalunya superant aquesta fase de confrontació".

eva granados mes 324

Eva Granados (TV3)

"Ajudi'm a fer els números", l'emplaça Graset. "Són 33 i 8... Què necessitarien, que s'abstingués Esquerra?", li pregunta, intentant veure de quina manera contempla el PSC poder governar a Catalunya. I la resposta de Granados ha indignat Antonio Baños. Diu la vicesecretària dels socialistes: "Sí, jo crec que poden haver abstencions perquè aquesta majoria pogués tirar endavant. De fet, ja hem provat l'altra fórmula. Aquesta majoria independentista que es posa damunt la taula ja hem vist el recorregut que té. Als partits independentistes no els uneix res". Immediatament després, Baños li ha dedicat tres simples paraules per demostrar-li què en pensa d'ella:

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat