La vida d'Antonia Dell'Atte ha estat molt i molt dramàtica. La model italiana va triomfar gràcies al suport d'Emporio Armani, que la va convertir en la seva musa quan ella era ben jove. Però a l'àmbit personal no ha tingut tanta sort, més aviat tot el contrari...

Bertín Osborne ha delectat als teleespectadors més tafaners de Telecinco amb una nova entrega de Mi casa es la vuestra en la qual ha tret suc, precisament, a la tragèdia que ha viscut Dell'Atte. Ella ha estat la convidada estrella del programa d'aquest divendres, en el qual ha mostrat una entrevista ben sincera i encara més dura.

Sempre s'ha caracteritzat com una dona forta, transparent, amb un gran sentit de l'humor però amb encara més mala llet. Un caràcter que ha mostrat durant la seva participació a Masterchef Celebrity i que va fer que alguns companys l'ataquessin

antonia dell'atte  masterchef

TVE

Doncs bé, a l'entrevista amb Bertín també ha mostrat la seva cara més sensible. El problema? Que el presentador va preguntar-li sobre la seva infància, la qual no va ser gens fàcil en tenir un pare alcohòlic: "Bevia i bevia, s'emborratxava i jo recordo que li tenia por. Era una desolació. Plorava i m'abraçava a la meva mare. Era horrorós". 

La relació d'Antonia Dell'Atte i Alessandro Lequio és el que els ha fet famosos als dos. Gairebé no es coneixien quan va quedar-se embarassada, però és que tot va passar molt ràpidament entre ells des del principi: "Encara no sabia qui era i ja em va dir que estava enamorat de mi. Semblava un conte de fades". En saber que estaven esperant un nadó, van casar-se de seguida. I va ser a partir de llavors, segons la model, que Lequio va començar a mostrar la seva veritable cara. 

El que més mal va fer a Antonia és que es fes públic que el marit li havia estat infidel... amb Ana Obregón: "Em van convertir en la banyuda d'Espanya. La va conèixer a una festa i jo mai hauria dit que podria enganyar-me amb ella, perquè no era el seu tipus. Però alguna cosa va passar durant aquell sopar... Em van fer famosa, perquè si haguessin estat calladets, jo no hauria estat l'Antonia Dell'Atte amb mala llet, traient les ungles i les dents per defensar-me". 

ana obregon i alessandro lequio  GTRES

Ana Obregón i Alessandro Lequio a una festa el 1990 / GTRES

Obregón i Dell'Atte van estar gairebé 25 anys enfrontades i la guerra va omplir les revistes del cor: "Em vaig enfadar amb ella per tots els muntatges que feia perquè jo semblés dolenta. Quan vaig presentar ¿Qué apostamos?, Obregón va dir que no entenia què feia treballant-hi i que volia que em tornés al meu país". 

antonia dell'atte  telecinco

Fes clic a la foto per veure el vídeo en el qual explica com els va enxampar / Telecinco

Dell'Atte reconeix que ha viscut uns anys "d'amargura" per culpa de la parella. Però això no impedeix que deixi algun comentari positiu sobre l'ex: "En una altra vida, crec que tornarem. N'estic segura". Encara que el que més ha sorprès ha estat que parli del membre viril de Lequio: "Quan el meu fill era petit, l'animava a menjar perquè li creixés el penis. Així seria com el pare, que el té enorme".

En Bertín va riure de valent amb aquesta confessió, conscient que tenir com a convidada una bèstia televisiva com Dell'Atte sempre agrada. Tornarà a convidar-la?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat