Leo Messi és un gran apassionat pel món del futbol. L'argentí porta tota la seva vida dedicant-se a aquest esport, que tants èxits i alegries li ha donat. Un esport que després de molts anys a Barcelona l'ha fet viatjar fins a la capital de França, on actualment juga a l'equip Paris Saint-Germain. Un esport, el futbol, que no només juga entre setmana en els entrenaments i quan té partits amb el seu equip, sinó també a casa amb els seus tres fills: Mateo, Ciro i Thiago. Així ho ha deixat veure la seva dona, Antonela Roccuzzo, a través del seu compte d'Instagram on acumula gairebé 19 milions de seguidors. La de l'Argentina, nascuda en Rosario, igual que el seu marit Leo Messi, en les últimes hores ha compartit en el seu perfil, en les seves històries d'Instagram, dos vídeos de poca durada en els quals Messi apareix jugant al futbol amb els seus tres fills al jardí de la mansió on viuen a París. Un habitatge ubicat a la zona Neuilly-sud-Seine de la capital, que té una superfície de 300 metres quadrats i compta amb quatre amplis dormitoris i un gran jardí. Foto de la família per complet:

Leo Messi Antonela Roccuzzo Thiago Mateo Ciro @antonelaroccuzzo

Leo Messi i Antonela Roccuzzo amb els seus fills / INSTAGRAM

Quan Leo Messi no està amb el Paris Saint-Germain, ni de viatge a l'estranger per motius professionals, està amb la seva família, dona i tres fills, per qui sent autèntica adoració. De fet en més d'una ocasió n'ha presumit en el seu compte d'Instagram, tot i que no sol fer-ho gaire sovint ja que el seu compte està controlat per un professional que s'encarrega de pensar i gestionar la majoria de les publicacions, moltes d'elles relacionades amb el futbol o els acords publicitaris de l'argentí. La que sí que controla el seu propi compte d'Instagram i decideix què publica i què no és la seva dona Antonela Roccuzzo. Malgrat ser bastant recelosa amb la seva vida privada, Antonela, de tant en tant, fa les delícies dels seus seguidors amb fabulosos vídeos familiars com el que ha compartit en les últimes hores. Un vídeo en el qual Messi, al jardí de la mansió en la que viuen a París, apareix jugant a futbol amb els seus tres fills. Messi fa equip amb el seu fill petit Ciro, mentre que els altres dos, Thiago i Mateo, en formen un altre. Adjuntem algunes captures de pantalla del vídeo compartit per Antonela.

messi juga futbol fills

Antonela Roccuzzo / INSTAGRAM

messi juga futbol fills 2

Antonela Roccuzzo / INSTAGRAM

messi juga futbol fills 3

Antonela Roccuzzo / INSTAGRAM

Un vídeo dividit en dues parts. En la primera se'ls pot veure a tots ells molt entregats jugant a futbol. En la segona part es pot veure com Leo Messi marca un gol a la porteria que defensa el seu fill gran Thiago. Un gol que serveix a Antonela per molestar-se amb el seu marit. Tant és així que Antonela no dubta a escriure el següent missatge: "Deixa guanyar els nens". Quatre paraules que la de Rosario remata amb l'emoticona d'una cara vermella que expressa molt mal estar. Un comentari en to graciós amb el qual Antonela, sabent que el seu marit és el millor del món jugant a futbol, demana a Messi una mica de compassió amb els seus fills a casa i que es deixi guanyar per alguna vegada a la seva vida. Un moment familiar molt emotiu que demostra que els Messi-Roccuzzo ja estan més que instal·lats i adaptats a París, ciutat on van arribar a l'agost del 2021. Un començament a la capital de França que no va ser gens fàcil per a ells, especialment per a Thiago, el més gran dels fills del matrimoni, que en més d'una ocasió es va mostrar molt trist en les seves aparicions públiques. Una delicada situació que ja forma part del passat. Seguiran els fills de Messi els passos del seu pare? ¿A París o a Barcelona?