Antonela Roccuzzo és una de les wags més conegudes del món, en part per ser la dona d'un dels millors jugadors, Leo Messi, conegut a nivell internacional. L'argentina ha estat durant gairebé dues dècades una wag del Barça, tanmateix aquesta última temporada s'ha passat al PSG. Amb aquest important canvi en la seva vida, les seves xarxes socials han experimentat un creixement molt important. Dels 13,5 milions amb què es va acomiadar dels blaugrana als 18,9 milions actuals, gairebé sis milions més de fans tan sols en mig any.

Totes les seves publicacions són líders d'audiència, amb milers de likes i milions de reproduccions. Precisament, el seu perfil d'Instagram és molt interessant perquè ens cola en la vida de Leo Messi i els seus tres fills. Descobrim el futbolista més proper. Però també la coneixem una mica més a ella. Antonela Roccuzzo és una dona molt senzilla, amant de la moda i de les marques de luxe. Ella mateixa compta amb una firma de roba infantil a l'Argentina. Sempre està al corrent de les últimes tendències i per a això visita les desfilades més exclusives.

Antonela Roccuzzo encerta de nou amb un total 'look' de Louis Vuitton

És un dels rostres que mai no falla a la Setmana de la Moda de París, i menys ara que viu a la capital francesa. Els principals dissenyadors la conviden a les seves desfilades i ella sempre acudeix vestida de la marca. Per norma general, sempre acudeix al de Louis Vuitton. En aquesta ocasió ha lluït un total 'look' de la marca.

L'empresària i 'influencer' ha optat per posar-se l'americana de doble botonadura que ha utilitzat com a vestit. Destacable les seves solapes de setí brillant a contrast que li donen un toc de nit clàssic. El seu preu és de 2.900 euros. La va combinar amb una remera blanca clàssica per sota i una minifaldilla extra small.

Antonela Roccuzzo louis vuitton

Antonela Roccuzzo / XARXES

Com a complements, es va decantar per la bossa 'Cousin BB' en color negre i amb el motiu monograma gravat. Aquesta bossa té un preu de 3.000 euros. En total s'hauria gastat uns 6.000 euros. Per posar el fermall d'or va elegir unes sandàlies peep toe de plataforma altíssima, el calçat supertendència perfecte per a dones petites en color negre.

Antonela roccuzzo look

Antonela Roccuzzo / XARXES

Per al pentinat va ser molt més senzilla. Cabell llis i ratlla al costat. Com a maquillatge va aplicar ombres rosades, delineat en color negre, màscara de pestanyes, rubor a les galtes i un labial d'efecte mat en color rosa clar.

Les fotografies no van tardar a fer-se virals i rebre infinitat de comentaris molt positius. "Ella és fantàstica", "Anto lluint la seva bellesa", "Linda", "Bonica", "És perfecta", "Com fa per caminar amb aquests tacs?"Com sempre, molt bonica!"; van ser alguns dels missatges que es poden llegir a la publicació d'Instagram.