Els Messi-Roccuzzo porten ja uns quants mesos encantats de la vida en la seva aventura a París. Des que el millor jugador de tots els temps va deixar el Barça a contracor i va fitxar pel PSG, ell, la seva dona i els seus tres fills s'han anat fent mica en mica a la ciutat de la llum, i sempre que poden, es fan fotos amb la Torre Eiffel de fons o algun altre dels racons meravellosos de la capital francesa.

antonelaroccuzzo 254037595 770145180611036 3545585847912483161 n

Leo Messi i Antonela Roccuzzo / @antonelaroccuzzo

El millor, però, d'aquesta família, són les imatges que es graven a casa seva. Abans, a Castelldefels, ara, a París. Vídeo i fotografies de l'argentí, d'Antonela o de Thiago, Mateo i Ciro, sensacionals, on es veu la naturalitat i la vida normal que porten traient el fet que són una de les famílies més famoses del planeta.

Per exemple, un vídeo impagable de Messi amb els seus tres fills i amb les 7 pilotes d'or que ja ha guanyat en la seva carrera, el futbolista de la història que més vegades l'ha aconseguit. Una conversa deliciosa entre el número 30 del PSG i el seu fill gran, que de tantes com n'ha guanyat, ja ha perdut el compte i no sap si són 7, 6, 8 o les que siguin:

Sensacional també va ser un vídeo recent, gravat d'estrangis per ella, on la família estava veient una pel·lícula de Harry Potter al menjador de casa, i on Antonela, mòbil en mà, es mofa de com, o més aviat on està la seva parella. 

Davant, els seus fills, estirats en una enorme catifa blanca, el més curiós, però, és veure on es trobava Leo Messi: just a sota del televisor, a dos dits de la llar de foc, encesa, i amb els peus gairebé tocant les flames de dins.

Tal i com escrivia Antonela en un Stories d'Instagram, "Alguien tiene un poco de frío", acompanyant-ho amb una emoticona d'una cara petant-se de riure.

No sabem si Messi continuarà tenint tant de fred, suposem que sí, perquè ja som a desembre. El que sí l'hem vist és amb un altre pijama, aquest cop, a ratlles vermelles i blanques, estil On és Wally?, amb samarreta i prenent un matecito amb un termo de la selecció argentina i sense perdre punt del que surt a la tele.

I què estava veient i escoltant amb tantíssima atenció? Un dels temes de la cantant Nicki NicoleOtra noche, al costat de la banda de Los Ángeles Azules.

messi pijama0

messi pijama

messi pijama2

Un pla perfecte de diumenge al vespre després del partit amb el seu equip. No és la primera vegada que l'argentí escolta i gaudeix amb músics del seu país, com Wos, Trueno, Bizarrap. Ara, però, amb més raó de ser, perquè la cantant que estava mirant Messi a la tele és nascuda també a Rosario, com ell.

Per cert, la cançó de Nicki Nicole diu, en la seva tornada: "Y es otra noche llorándote. Y sé que el tiempo no me deja verte, me está matando no poder tenerte"... Segur que molts culers, veient la sequera golejadora del Barça aquesta temporada, deuen pensar això d'ell.

Nicki Nicole, fan absoluta de Messi, va dir fa poc que "Me invitaron a una fiesta con Leo Messi y su familia cuando solo había sacado tres canciones. Estaba Shakira, Carlos Vives, Residente, Nathy Peluso... Pero lo más loco fue que después nadie me creyó”. Ara, qui demostra que és fan seu, és el mateix Messi.