Hi ha televisions que van deixar fa temps la vergonya guardada en un calaix. Sovint no se n'amaguen de fer comentaris esbiaixats i oferir els seus continguts de manera sibil·lina per fer arribar els seus interessos. Però hi ha vegades que es traspassen línies vermelles. I això és el que ha passat amb Antena 3 Noticias.

antena 3 noticias

@sandra_golpe

Durant la primera edició de les Noticias, presentada per Sandra Golpe, s'ha ensenyat un mapa amb el nombre de positius per coronavirus a Cartagena, Múrcia. El periodista Javier Gallego, parlant dels brots per la covid que hi ha en algunes zones del país, diu: "No olvidemos que hay brotes en todas las Comunidades Autónomas, menos en La Rioja, Asturias y las ciudades autónomas Ceuta y Melilla. Nos vamos a detener en uno de ellos a continuación; vamos en primer lugar a Cartagena porque allí tenemos nueve inmigrantes que han llegado de una patera, se han escapado y algunos estaban contagiados del virus". I què han posat en el mapa?: que el brot en aquella zona murciana havia afectat a "70 personas y 9 inmigrantes".

mapa a3 inmmigrants

Antena 3

La reacció a la xarxa, furibunda:

No cal afegir res més.  

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat