Què fa Anna Simón? La presentadora catalana no ha tornat a fer TV des que van prescindir d'ella a Zapeando de La Sexta. Només una petita col·laboració a TVE-Catalunya pel programa especial la nit de Reis. Des d'aleshores no ha fet pantalla. Una raresa en una de les cares més populars de la TV.

Als 38 anys, soltera i sense fills, Anna Simón busca el seu lloc a la petita pantalla i finalment ha decidit rodar el món i tornar al born: a TV3. A la cadena catalana ha fet de reportera a Divendres, on la van desaprofitar tant que va fugir, de presentadora de Oh Happy Day, substituint Eduard Farelo al talent show de corals, i Persona infiltrada, on ha acabat substituïda per Marta Torné.

Una raresa: mai no dura de principi a fi d'un programa. O és substituïda o és la substituta. O fa programes que duren un dia.

anna simon TVE

Anna Simón la nit de Reis a TVE

Simón ha trobat aixopluc a TV3, on presentarà el format britànic  Lodgers for Codgers, que traduït seria "Inquilins per als iaios", un reality de gent jove anant a viure amb gent gran, produït per Magnolia. Es va anunciar el projecte però no se'n sap ni la data d'estrena.

Mentre espera destí, Anna Simón reapareix a Instagram amb unes fotos de copilot al cotxe, escabellada i sense maquillar que fan goig perquè sense la seva eterna ombra d'ulls, eyeliner i pintallavis, està millor: tres fotasses. A l'agost en farà 39 però està com una de 20. En forma, pell sana i mirada penetrant:

anna simon IG

226191423 1242655509504534 1984089045438163879 n(1)

227424059 1287996158321314 4980762833702981039 n

Anna Simón a Instagram

Substitueix maquillatge per filtres d'Instagram i fa patxoca: 36 mil likes i ella reconeixent "Cuando te aburres en el coche (de copi) y te echas unas fotitos con un pelín de filtro (casi ná).Gracias a todos los que me mandasteis mensajes felicitándome el santo!".

Santa Anna al juliol i Anna Simón preparant el seu retorn a la TV, d'on mai no hauria d'haver sortit. És telegènica, simpàtica, guapa sense voler-ho semblar i versàtil. Ho fa tot bé.

El més estrany és que no continués a La Sexta. Allà ho tenen clar: dones telegèniques a totes les franges horàries, excepte quan surt Antonio García Ferreras. L'única cadena on els informatius només els presenten dones.

Des d'Arús al matí a Wyoming a la nit sempre surten noies guapes. El súmmum és Zapeando a la sobretaula: Cristina Pedroche (que ensenya el cul a instagram), Lorena Castell (que fa topless a instagram) i ja no Anna Simón

-----

De la primera època de TV3, la més fallida per la poca gràcia d'El Terrat, la productora, traient-ne profit i preferint la més sosa Anna Boadas, queda un dels seus antics amors, el també co-presentador del programa de TV3 Divendres, l'actor Miki Esparver.

anna simon novio esparver gtres

 

anna simon miki esparver GTRES

Miki Esparver i Anna Simón es mengen la boca, GTRES

Simón va tallar amb Esparver i des d'aleshores no se li coneix nòvio famós.  Molt bona presentadora que TV3 s'ha deixat perdre tres copsDivendres,Oh Happy Day i Persona infiltrada. Ara torna a casa, per quedar-s'hi.