Anna Simon ha viscut una de les seves tardes més intenses a Zapeando. La col·laboradora és sempre diana de tots els dards, rebent crítiques -sempre d’aparent bon rotllo- sense parar. A Frank Blanco i Miki Nadal, especialment, els encanta riure’s d’ella, i encara més si acaba entrant al joc.

Aquest va ser l’escenari de la tarda del dijous, amb la catalana rebent per totes bandes. En aquesta ocasió, va ser la seva manera de vestir i la situació sentimental els aspectes que van voler destacar.

Tot començava amb Miki Nadal parlant del seu vestit: “Ets l’única persona que porta barret d’hivern, bufanda i escot”. Tot rient els altres, el presentador va deixar anar una crítica: “L’estil mai ha estat el seu fort. No sap combinar”. Ambdós es ficaven amb ella entre riures, gaudint de la còmica situació. 

Anna Simon   La Sexta

La Sexta

Ella, mentrestant, no dubtava en respondre defensant l’estilista del programa: “Escolteu, demaneu-li perdó ara mateix”. Això sí, tot acabava de començar: “L’estilista no té culpa del teu mal gust. Bastant fa amb com de difícil que és el teu cos”, etzibaven amb un somriure picardiós.

Ara bé, van aprofitar l’ocasió per riure també de la seva situació sentimental. Quan Simon lamentava no poder jugar a un joc en què s’ha d’enviar una foto amb la parella, van veure l’oportunitat perfecta: “Bé, doncs busca’t parella. Ja sé que en el teu cas és extremadament difícil...”, la picava Blanco.

I va ser llavors quan Pedroche deixava enrere el seu silenci per preguntar-li directament si està soltera. Davant l’interrogatori, Simon mantenia la incògnita: “No ho sé, fixa’t-hi. Uns diuen que sí i uns altres que no”. Una tarda intensa que podria haver deixat caure una possible relació secreta.