La Cadena SER és la ràdio més escoltada a Espanya, no pas a Catalunya on ho és RAC1. L'emissora té, però, dos problemes: l'econòmic i que el seu lideratge minva. Els canvis de cromos han anat a pitjor. Els Esports amb Manu Carreño ja no lideren i la joia de la Corona, el matinal Hoy por hoy, ha perdut l'immens prestigi i audiència d'Iñaki Gabilondo. Àngels Barceló va naufragar en el debat electoral, superada com a moderadora. Els amos de la SER, el fons Amber, tenen la paella pel mànec i ja es publica que volen fer fora Barceló.

angels barcelo Youtube

Àngels Barceló, Youtube

El rumor ja ha arribat a la premsa. Els propietaris volen substituir la periodista catalana per una altra cara molt coneguda, també dona, més jove i amb fama de dura, la periodista de La Sexta Ana Pastor. És la parella de qui va ser durant molts anys Cap d'Informatius de la SER, Antonio García Ferreras. El digital PR Noticias és molt contundent: "Àngels Barceló no seguirá al frente de la dirección de Hoy por hoy que quedará en manos de Ana Pastor a partir de septiembre".

ana pastor EP

Ana Pastor, EP

La filtració ha fet reaccionar la cúpula de l'emissora que ha sortit a desmentir que pensi acomiadar Àngels Barceló. Les raons són que "tiene contrato en vigor y la excelente trayectoria del programa bajo su dirección". El cert és que el programa matinal de la SER, punt de referència durant anys de l'esquerra espanyola i els governs del PSOE, ara es dedica amb Barceló a matxacar-los. Barceló ha fet editorials molt durs contra els independentistes, que donen suport al govern Sánchez. Contra Podemos, que és al govern Sánchez. I contra el mateix Sánchez: "¿Quién se va a fiar de este gobierno?". A Moncloa no agrada Barceló.

angels barcelo gemma nierga EP 

Nierga i Barcelo. EP

Gemma Nierga va ser purgada de la SER i ara la SER dona tanta versemblança a la notícia que la fa gran sortint a desmentir-la. És mes de maig, comença el ball de noms per la propera temporada.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat