Un dels còmics més populars dels anys 90 va ser Ángel Garó. La seva aparició al show més vist de la TV, el concurs Un,dos,tres de l'època de Jordi Estadella ("Yo nunca concocí a Mayra Gómez Kemp"), va enviar-lo directe a l'estrellat. Feia personatges surrealistes com Juan de la Cosa, amb humor molt diferent dels de Bigote Arrocet, Arévalo, Beatriz Carvajal o La Bombi. Més modern. Els altres feien de gangós, d'homosexual amb ploma, de tartamuda o de prostituta. Eren altres temps. Garó ho va modernitzar, impecable de negre. Ara ha tornat al programa blanc Y ahora Sonsoles per revelar que va triomfar pero amb enveges entre companys: "Yo era muy guapo, por primera vez un humorista guapo, yo no sabía que era tan guapo, era modelo". Va acabar enamorant-se per primer cop d'un altre home, català, el cantant ros de Locomía Juan Antonio Fuentes Ferret, nascut a Barcelona de pare andalús i mare catalana.
Ángel Garó tenia vocació artística i ho va veure Chicho Ibáñez Serrador però no volia obrir-se públicament. No va parlar obertament que era homosexual fins molt després d'acabar Un, dos, tres. "Mi primer amor hombre fue Juan Antonio, el rubio de Locomía, que dejó su trabajo por mí. Él vivía en una urna porque así lo quería el representante de Locomía, José Luis Gil. Fue mi cariño durante 3 años. No se quería ir a Estados Unidos, quería vivir con su pareja: yo. Fue muy cariñoso, nos conocimos en el Joy Slava, la discoteca de Madrid cuando yo no era famoso. Éramos muy jóvenes, se fue a México con la última tourné de Locomía pero cuando volvió entonces yo era la persona más famosa del país. cuando volvió la juventud, yo tenía 27 años y él era más joven. Gracias a él tengo una ahijada". Tres anys d'amor entre Garó i un dels catalans de Locomía, el ros. Ara és així:
Segons el seu Linkedin, Juan ara és responsable de degustació a Semon, la botiga de menjar de luxe del barri de Galvany al costat del Turó Park a la plaça de l'església rodona, Sant Gregori Taumaturg. Si van allà poden cantar, Looooocoooomía. És un dels restaurants favorits de Hansi Flick. Era una botiga de queviures de luxe que ha desembocat en un local més obert a la mateixa plaça. Un dels descendents de la fundadora revelava al diari ABC que els cambrers parlen molt bé de Hansi Flick com a client: "Flick por no entrar en debates estériles hace ver que habla un inglés peor del que en realidad habla -es mucho más fluido cuando saluda en los restaurantes, donde es por cierto muy querido, porque nunca un entrenador del Barça había dejado tantas propinas como él". Qui li havia de dir a Flick, unir-lo a Juan de la Cosa. Uh.
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!