Si encara no segueixen el compte d'Instagram d'Andreu Buenafuente, no sé què esperen en fer-ho. El còmic de Reus és un geni, i no només quan es posa davant les càmeres per presentar l'indispensable Late Motiv. El presentador, amant de la imatge i la fotografia, sovint regala a la seva munió de fans unes imatges del seu dia a dia que paguen molt la pena. Sovint se'l veu a ell mateix, fent ganyotes o posats humorístics, però també hi surt força la seva estimada Sílvia Abril, d'altres vegades són moments irrepetibles a la feina, però en ocasions, és casa seva el que retrata. Escenes que es troba quan és amb les dones de la seva vida, la Sílvia i la seva filla Joana.

buenafuente muñeco

Andreu Buenafuente / @andreubuenafuente

buenafuente cazo

Andreu Buenafuente / @andreubuenafuente

abril y buenafuente

Sílvia Abril i Andreu Buenafuente / @silviabril

Difícilment trobaran en el món artístic d'aquest país dues persones més originals, creatives i amb un domini escènic com Andreu Buenafuente i Sílvia Abril. Porten el show business a la sang i saben crear del no res situacions peculiars que criden l'atenció i posades en escena que fan que, com a mínim, parem els ulls i ens fixem en el que ve a continuació. I una vegada més, la genètica acaba de demostrar que per les venes de la seva filla corre el talent i l'enginy dels seus pares.

abril y buenafuente 2

Sílvia Abril i Andreu Buenafuente / @silviabril

L'Andreu passa moltes hores a casa, jugant amb la seva filla, tot i la hiperactivitat professional que segueix tenint als seus 56 anys. Buenafuente està fet un padrazo i és el primer que s'apunta a jugar amb ninos, unicorns o el que faci falta perquè la seva filla sigui feliç.

buenafuente muñecos 2

buenafuente unicorn

Andreu Buenafuente / @andreubuenafuente

Aquest cap de setmana, algun dels protagonistes de la imatge de dalt han estat triats per la petita Joana per sorprendre els seus pares. En temps de pandèmia, les autoritats recomanen no fer dinars si no és amb persones de la mateixa bombolla. I això és el que s'ha trobat el bo de l'Andreu. A cals Buenafuente-Abril no són només 3, abans quatre, si comptem el seu estimat gos Mel que va morir fa uns mesos. També hi conviuen d'altres membres de la família que aquest dissabte estaven asseguts a taula esperant la teca. Una recreació d'una mariscada a la platja, però sense sortir de casa, amb unes bones sardinetes, un roger, una truita, unes cloïsses i uns musclos. "Aquí comiendo con unos amigos, esto entra sin hambre", escriu orgullós el còmic català. Ni que ho juri. I més, quan la gana s'alimenta de l'amor per una filla.

buenafuente mesa muñecos hija pescados

Dinar amb 'convidats' molt especials a cals Buenafuente-Abril / @andreubuenafuente

"Lo más cerca que algunos estamos de una cena con amigos desde hace año y pico", escriu algú amb sorna a la xarxa. "Mi primera comida de FISHer Price", escriu un altre. "¡Los mejillones están cerraos! ¡No te los comas!" o "¡Qué suerte, a ti te ha tocado el salmonete!", li posen d'altres... Però la veritable sort no és aquesta. Ni que li haguessin tocat al seu plat mig quilo de gambots de Palamós. La veritable sort de l'Andreu i la Sílvia és tenir una filla com la que tenen. Que no deixi de somiar. I de crear. La pròxima generació de Buenafuente Abril trepitja fort.