Aquest diumenge al vespre, mentre Inés Arrimadas i Vicent Sanchis seien l'un davant de l'altra i no es deien, precisament, paraules massa boniques, els que sí demostraven estar molt enamorats eren Andrés Iniesta i Anna Ortiz. La parella, que des de fa uns mesos viu feliçment al Japó amb els seus tres fills, Valentina, Paolo i Siena, degut a la nova aventura futbolística del jugador, va rebre Jesús Calleja i el seu Planeta Calleja de Cuatro.

iniesta i anna i calleja

Cuatro

L'exblaugrana és un dels millors jugadors de la història del futbol. La unanimitat en aquest sentit és clara. Però la grandesa del de Fuentealbilla ve marcada no només pels seus èxits professionals i el seu talent, sinó també pel seu tarannà. Respectuós amb tothom, estimat per companys i rivals, el seu caràcter li ha servit per ser alhora respectat allà on va. Un altre tret distintiu de la seva personalitat és l'hermetisme a l'hora d'expressar opinions o revelar aspectes de la seva vida íntima. Però Calleja li ha aconseguit treure una confessió: com es van enamorar ell i la seva dona. 

iniesta i anna ortiz

@andresiniesta8

El jugador del Vissel Kobe i la decoradora d'interiors de la firma "Cotton et bois" es van conèixer molts anys enrere, quan ell era el "8" del Barça i ella, abans de ser perruquera i estudiant d'assessoria i imatge, va treballar de cambrera a un bar de Mataró. I el que per a un va ser una flama immediata, per a l'altra va ser un enamorament a foc lent: "Yo le eché el ojo y fui a la caza. Flechazo mortal. La calé y luego hice un trabajo exhaustivo". Però hi havia una pedra al camí. Va aconseguir el telèfon gràcies a un amic i li va enviar un missatge, el contingut del qual va revelar la receptora del missatge, rient: "Hola, soy Andrés, nos conocimos el otro día. Y yo: 'Ay, mama, papa, que me ha escrito Andrés'". Problema: Anna tenia parella. "Respetaba lo que tenía", diu, mentre ell es lamenta sorneguer: "No me daba bola".

iniesta i anna ortiz3

Cuatro

Com i on va sorgir la certesa per Anna Ortiz que ella també s'havia enamorat d'Iniesta? Precisament, on viuen ara, al Japó. El Barça havia anat de gira al país nipó i el jugador li va portar un avió de regal, "porque aquí los aviones se llaman Ana, y me escribió una carta", explica. Un avió que Iniesta li va regalar en un lloc no gaire romàntic... "en una gasolinera a la entrada de Mataró". "No hace falta que lo cuentes todo", li recrimina Iniesta entre riures. "Se tiró dos horas de caravana para venir, darme eso e irse. Y en ese momento, después de haber estado dudando si ir o no ir, llegué a casa y le dije a mi hermana: 'Marta, me he enamorat'", afirma Ortiz. Pots veure el moment clicant a la foto:

anna ortiz

Cuatro

Un amor que perdura. "Ay, que enamorada está aún", sentencia Calleja després de preguntar-li a ella si no és una mica avorrit viure amb un futbolista d'elit, sense poder anar tranquil·lament als llocs i que el reconeguin, i ella negar-ho rotundament amb un somriure d'orella a orella. Quan Iniesta va deixar el Barça, l'homenatge que li van fer duia el nom d'"Iniesta infinit". Veient-los junts, el que també sembla infinit és el seu amor.