Andrea Molina intenta, a poc a poc, fer-se un forat al món del cinema. A la jove actriu no hauria de costar-li massa: nascuda en una família d’artistes, Molina és filla dels actors Lydia Bosch i Micky Molina, neboda d’Ángela Molina i cosina d’Olivia Molina. El nom, almenys, ja el té.

lydia bosch andrea molina instagram 2

@andymolina92

La filla de Lydia Bosch voldria ser avui notícia per algun assumpte relacionat amb una nova sèrie o un paper protagonista per una pel·lícula. Res més lluny de la realitat. Andrea Molina està d’actualitat per la denúncia que ella mateixa ha fet a les xarxes socials contra dos homes que l’assetjaven.

Aquesta nit passada, la jove actriu conduïa des del gimnàs fins a casa seva. Quan ha passat això: “Se ha puesto una furgoneta blanca a mi lado, con dos chicos dentro. Han empezado a pitarme. Cuando he bajado la ventanilla han empezado a chasquearme, como a los perros”. L’artista, humiliada per dos nois que volien espantar-la, explica la seva experiència a Instagram Stories: “Han pasado a subir la música y a ponerme una canción de reggaeton que decía Quiero hacértelo todo”.

andrea molina instagram stories

@andymolina92

Molina ha patit l’assetjament d’aquests dos energúmens durant deu minuts: “Cuando se ha puesto el semáforo en verde he seguido, con ellos por detrás pegando su coche al mío. Todo esto repetidamente, varias veces. Me he sentido superincómoda. Lo único que hacía era mirar al frente y hacer como que no les escuchaba”. A més de masclistes, inconscients. Atacant una conductora, ni tan sols s'han parat a pensar que podrien haver causat una tragèdia a la carretera.

andrea molina cotxe instagram

@andymolina92

L’actriu acaba el seu relat reivindicant el dret de les dones a sortir al carrer sense haver de passar por perquè ningú intenti sobrepassar-se amb elles: “Después preguntan por qué se han manifestaciones feministas. Es muy fuerte que en el 2019, yo con 27 años, tenga que estar incómoda porque dos burros, dos cazurros, se dediquen a intimidarme. Andrea Molina, vexada per uns homes que la increpen a la carretera. Els nois conduïen un cotxe, però la seva actitud és més pròpia de l’època on no existia la roda. Que tornin a la cova.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat