Andrea Levy està passant el confinament tota sola al seu pis de Madrid. Teletreballa i només surt de casa per fer la compra, ha explicat aquesta nit durant una entrevista amb la Thaïs Villas a El Intermedio de La Sexta. Com que els dies que no baixa al carrer no l’ha de veure ningú, la regidora de Cultura de l’ajuntament madrileny és de les que prefereix deixar-se el pijama i no vestir-se. Però és que això que no la veu ningú no és ben bé així, perquè Levy fa videoconferències periòdicament amb els seus companys del consistori. I és clar, al final l’han enxampat amb la roba de dormir.

Thais Villas Andrea Levy

La Sexta

“Te veo muy mona, arregladita”, comentava la Thaïs abans de la revelació de Levy: “Los primeros días los pasaba en medio pijama”. També quan contactava amb la resta de membres de l’equip del govern municipal. El primer en adonar-se del look deixat que gastava la dirigent popular va ser el mateix José Luis Martínez-Almeida: “En las videoconferencias me pilló el alcalde y a partir de entonces tuve que empezar a arreglarme todos los días. Fue discreto y me envió un WhatsApp. Me dijo, no voy a pedir que te levantes porque te he visto en pijama”.

Jose Luis Martinez Almeida videoconferencia Europa Press

Europa Press

andrea levy

@alevysoler

Pillada absoluta i rectificació després del comentari d'Almeida. Tampoc no deu tenir problema a trobar què posar-se, després de desvelar ara fa dos mesos que les grans marques de moda acostumen a deixar-li roba.