En complir la majoria d'edat Andrea Janeiro li va fer prometre a Belén Esteban i a Jesulín de Ubrique, amb qui té contacte directe, que no parlin l'un de l'altre. La jove vol mantenir-se com una persona anònima malgrat ser filla de dos dels pares més coneguts d'Espanya. Per a això demana silenci. No vol veure's embolicada en cap polèmica. No vol més enfrontaments.

Jesulín de Ubrique ha pogut continuar amb la seva vida després d'aquesta petició, però Belén Esteban no. La col·laboradora de 'Sálvame' s'ha quedat sense arguments en el seu programa. Des que Andrea Janeiro va complir la majoria d'edat i li va fer complir la promesa, s'ha tornat un personatge de farcit, manca totalment d'interès. La tertuliana no té cap tema per debatre.

Belén Esteban aplaudeix
Belén Esteban aplaudeix

Aquelles audiències tan estratosfèriques van desaparèixer. Ja no és un rostre imprescindible. Belén Esteban sobra totalment a 'Sálvame'. De fet, en diverses ocasions la direcció del programa i Telecinco ja li van donar algun ultimàtum. O ven o al carrer. En la majoria de les seves intervencions es passa les tres hores asseguda en una butaca sense dir ni una sola paraula.

Mossegant-se la llengua, Belén Esteban va parlar la setmana passada de Jesulín de Ubrique, o almenys va donar a entendre que anava cap a ell, encara que no li va pronunciar.

Belén Esteban no parla de Jesulín de Ubrique perquè Andrea Janeiro s'ho va prohibir

"Els pares moltes vegades són molt egoistes. Perquè de vegades els fills no són tots iguals", ha assenyalat la de Paracuellos. "Hi ha alguns pares que a uns fills els ajuden en tot, i d'altres no els n'ajuden en res", ha reivindicat. "I tots els fills dolen el mateix, o això diuen", ha afegit.

Jesulín de Ubrique prepara una sèrie documental sobre la seva vida, especialment dedicada a la seva professió, però amb alguns tocs de la seva vida personal, on destacarà el paper de María José Campanario i els seus fills. Es desconeix si nomenarà a Andrea Janeiro. Per fi el torero explicarà la seva veritat i podria deixar en molt mal lloc a Belén Esteban. Podria acabar per sempre el seu regnat.

Belén Esteban en 'Sálvame'
Belén Esteban en 'Sálvame'

'Sálvame' ha aconseguit posar a Belén Esteban en el punt de mira en reprendre el testimoni d'Alicia Senovilla, una de les seves principals enemigues. "Fa molts anys que la teva relació i la d'Alicia Senovilla és inexistent. La presentadora va aprofitar en una catifa vermella on li van preguntar sobre la nova sèrie de Jesulín per dedicar-te unes paraules", deia Terelu.

"Jesulín de Ubrique té moltes coses per explicar, però moltes vegades la seva veu s'ha callat, perquè hi ha hagut algú que parlava més alt que ell", responia Senovilla a un reporter. Assegurava el periodista que no es referia a ningú. "No la nomenes?", es preguntava el reporter. "Sinó després ella fa un món del no-res. No necessito res de ningú per estar on soc", aclaria Alicia. Belén Esteban al plató no dubtava a respondre-li: "Està mentint perquè fa dos anys va sortir també parlant de mi. Soc súper contenta que Jesulín faci una sèrie. Senovilla estava encantada que parlés de Jesulín de Ubrique en el seu programa. Jo amb ella fa 18-20 anys que no el veig. Seré molt escarida, l'única que parla ho és sempre, no entraré en res d'aquesta senyora. Alicia soc una de desagraïda, que et vagi bonic".