El 20 de juliol del 1999, Jesulín de Ubrique i la seva parella, Belén Esteban, van tenir la seva primera i última filla. Quan mesos després es van separar, va començar un show mediàtic als platós de televisió que ha continuat fins ara. Enmig del foc creuat entre el torero i la seva ex, Andrea Janeiro, la filla, que avui fa 20 anys.

Belen Esteban andreita instagram

@belenestebanmenendez

Des que va néixer, Andrea Janeiro ha ocupat les portades de la premsa del cor. Belén Esteban ha venut la seva intimitat i, de retruc, la de la seva filla. Però hi ha un problema: la jove es vol mantenir al marge dels focus mediàtics.

andrea janeiro i belen esteban GTRES

GTRES

Ja quan va fer 18 anys, Andrea Janeiro va fer un comunicat contundent destinat a la premsa rosa: “Con motivo de la presión mediática a la que me estoy viendo sometida, quiero decir públicamente a los medios que pongan fin a dicha situación. Ruego que se respete mi deseo, y mi pleno derecho, de vivir en el más estricto anonimato”.

andrea janeiro gtres

GTRES

Però han passat dos anys i el drama d’Andrea Janeiro no cessa: la única filla de Belén Esteban continua sent carn dels mitjans. I això que ha marxat a viure al Regne Unit, lluny de casa, per a estudiar i no cridar massa l’atenció de la mateixa premsa rosa que la mare reclama dia rere dia. Els cops que viatja a Espanya fins i tot es tapa la cara perquè no li puguin fer fotos.

andrea janeiro belen esteban concert rosalia GTRES

GTRES

Potser falta que la Belén Esteban es planti i cridi allò de “por mi hija MA-TO” perquè la deixin tranquil·la. O que pensi si li ha valgut la pena comercialitzar amb la seva vida i la de la joven...