Anabel Pantoja té 34 anys, 1,5 milions de followers i el cognom més famós d'Espanya. Li plouen els contractes d'Instagramer curvy, de mides reals i no impossibles. Menja, té nòvio i és feliç. Sálvame la té de tertuliana i Viva la vida, de l'altra productora, delata els seus canvis físics i quirúrgics. Un cirurgià escombra cap a casa: "Es de agradeceer que lo reconozca y no lo esconde. Se pincha baby bótox, se usa en jóvenes para prevenir arrugas". Emma García la critica "Creo que es mejor esperar a que salgan las arrugas y matizarlas".

anabel viva t5

anabel ig

Anabel Pantoja, Instagram

S'ha fet de tot: augment de pòmuls amb àcid hialurònic (500 euros l'any per 10 minuts), s'ha punxat els llavis (400 euros), es punxa cocktails de vitamines, molts s'ho fan permanent o eventual "para una fiesta, da un efecto buena cara". Es fa el nas "rinomodelación que sube la nariz cada año". Les bosses sota els ulls: "Si están hundidas le metemos ácido para evitar ojeras". S'ha fet les dents per 5000 euros. I s'ha operat per perdre pes, liposucció, 5000 euros més. Se n'ha fet dues.

liposuccion anabel t5

38200 e anabel t5

Anabel Pantoja escorxada a T5

"No lleva sujetador nunca, lo dice ella". diu Terelu. "Se hizo un aumento de pecho". S'ha posat pròtesi als pits, mamoplàstia i elevar-los. Terelu opina que clar que s'apuja l'escot si no fa servir sostenidors. Un anunci de cirurgia amb l'antes i el después:

anabel abans t5

Anabel Pantoja GTRES

Anabel Pantoja, Telecinco/GTRES

El preu total de xapa i pintura són gairebé 40 mil euros, 38.200. El sou de molts mesos o anys de la majoria d'espectadors de Viva la vida. El programa patrocinat per clíniques. Viva el bisturí.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat