El programa de AR té sort quan hi ha vaga general a Catalunya en protesta per la sentència. Segons informen fonts del programa a En Blau, ha estat "casualitat" topar-se una vianant unionista amb un discurs proper a la ultradreta. La senyora Paula, bandera rojigualda al canell i segons diu veïna de l'Eixample, ha fet un míting de 7 minuts a Telecinco contra els independentistes i els polítics d'esquerres. El programa no admet que és un testimoni pactat, com l'estudiant del PP que van ocultar que pertanyia a aquest partit.

La senyora amb la polsera d'Espanya tenia clar la seva funció: criminalitzar no els aldarulls sinó una ideologia sencera: l'independentisme. Aquesta és nova, el delicte per Paula és ser indepe: "Está todo vandalizado, hecho una porquería. Ellos llevan la delantera. Tengo planes en el aire, niños en el aire... en fin. Esto ya se sabía, hay gente que lo avisó. Es fruto de 40 años de nacionalismo, esta maldita ideología. España es de los países más democràticos del mundo. La 'revolució dels somriures': ¡una mierda!. Quieren poner una frontera por razones etno-lingüísticas. Y la izquierda apoya esto, por el amor de Dios. Ya está bien".

ar vaga t5

Telecinco

Paula no ha dit a quin partit pertany però se li entenia tot: "Esto no es huelga, hay miedo. La gente por lo bajini está harta. Hay que combatir esta ideología perversa". No es referia a la ideologia de la ultradreta sinó a l'independentisme. Aplaudiments d'Ana Rosa Quintana i d'Isabel San Sebastián. Conegudes opinadores de la dreta.  La xarxa ho té clar: