La boda de Belén Esteban té tots els components necessaris per a inspirar el guió d’una nova pel·lícula de Torrente. L’espionatge barat i les suplantacions barroeres d’identitat s’han endut tot el protagonisme d’un casament la núvia del qual ja va participar fa vuit anys a la saga cinematogràfica de Santiago Segura.

belen esteban miguel marcos gtres

GTRES

Ana Rosa Quintana, que no va anar al casori, ha descobert avui al seu programa que algú va suplantar dissabte la seva identitat. La intenció, aconseguir fotografies del vestit de Belén Esteban i rebentar l’exclusiva que ha signat amb una revista del cor. Joaquín Prat ha estat l’encarregat de revelar-li el que va passar: “Me parece un intento tan burdo por conseguir una foto de lo que estaba sucediendo dentro”, explica. Terelu Campos, que sí que va anar a la boda, va rebre al matí un missatge de WhatsApp d’algú que es feia passar per la reina dels matins de Telecinco: “Buenas tardes, Terelu, Soy Ana Rosa. ¿Qué tal la boda? ¿Empezó ya? Ya felicité a los novios. Espero que sean muy felices, se lo merecen. Pásalo muy bien en este día tan especial. Me muero por saber cómo le queda el traje. Si puedes pasarme alguna foto, te lo agradezco”.

ana rosa quintana telecinco

Mediaset

La núvia va rebre un missatge idèntic al seu telèfon mòbil. El pla malèvol per suplantar la identitat d’Ana Rosa Quintana i robar unes fotos exclusives del vestit de Belén Esteban ho tenia gairebé tot: “La foto de perfil de WhatsApp eráis tu marido y tú”. Però la presentadora ho desmenteix: “¡Qué barbaridad! Esto es una película de espías. Le deseo a Belén toda la felicidad pero yo no he mandado ningún mensaje. Yo estaba en otra boda”. Tant la núvia com els convidats que van rebre el missatge van fer cas omís. Tots tenen el número de telèfon de la periodista madrilenya i ningú no va caure al parany.

Però sembla que la conxorxa per amargar-li el dia a la Belén Esteban era encara més elaborat. Ella mateixa ha fet públic que un hacker informàtic es va fer amb el control del seu telèfon mòbil el dia del casament.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😡😡😡😡

A post shared by Belén Esteban (@belenestebanmenendez) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Interpuesta denuncia ante la Guardia Civil por la usurpación de mi identidad en mi tlf.

A post shared by Belén Esteban (@belenestebanmenendez) on

Aquests darrers fets ja estan en mans de la Guàrdia Civil.