Inés Arrimadas passa més temps als platós dels matinals de TV que a Catalunya. La diputada per Barcelona ha tornat a El programa de AR però va tan sovint a Espejo público que un dia havia de passar. Ha confós les dues presentadores. En un moment de "tierra trágame" Arrimadas s'adreça a Ana Rosa dient-li "Susanna".

arrimadas AR T5

Telecinco (clica la foto per veure el moment als 1:15:30)

És normal que Arrimadas es confongui perquè el lapsus ha vingut quan estava criticant ERC. Ana Rosa i Griso són anti-independentistes, Griso potser una mica menys, i clar, ha passat. Arrimadas: "Lo que haga internamente ERC no lo comento. Lo que a mí me da pena, Susanna". Arrimadas no vol reconèixer que es referia a Griso i s'excusa amb "Es que Susanna es mi jefa de prensa". Sona a pretext però és cert que la seva cap de premsa es diu Susana.

arrimadas lapsus t5

Telecinco

Ana Rosa com se'n surt? Diu "A mí aún me llaman Teresa" perquè qui va fer el matinal de Telecinco durant molts anys va ser María Teresa Campos. Arrimadas rebla el clau "A mí me llaman Irene todo el rato, o sea que...". Haurà de lluitar perquè no li diguin Albert.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat