Drama patrioter: el coronel Diego Pérez de los Cobos ha estat cessat per actuar d'esquenes del govern Sánchez. "Se cargan la democracia", diu Ana Rosa Quintana, que s'ha disfressat de hooligan en el seu programa i ha fet la croqueta defensant el cap de la Guàrdia Civil que va coordinar la repressió de Catalunya l'1-O de 2017, i que va ser jutjat per presumptes tortures durant el seu pas pel País Basc. Un currículum que no fa sinó engrandir la seva figura, segons la esbiaixada presentadora de T5.

Ana Rosa Pérez de los Cobos T5

Ana Rosa Quintana Diego Pérez de los Cobos T5

Ha arrencat el seu matinal impactada per la notícia, que considera un abús. El té en un altar, fins i tot massa alt: "cargarse a un general...uy, perdón, coronel. Parece que no llegará a general". Enrabiada, el col·loca a l'altura de Gandhi o Martin Luther King, però amb tricorni. "brillante carrera, gran prestigio, mucha formación, se ocupó de los casos más complicados: ETA, 1-O, Procés...". Un home d'historial "intachable", diu. Com el seu amb Villarejo i companyia. "Perro no come carne de perro", ja se sap.

Ana Rosa Quintana T5

T5

Ana Rosa Pérez de los Cobos T5

T5

El més ridícul, quan es posa solemne i llegeix el cue amb més problemes que una criatura de primària: "han dado puntilla a Montesquieu y lo entierran con sus propias manos". Paperots AR

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat