Aquesta notícia no la llegiran al digital d'Inda ni la veuran a Telecinco, com tot el que té a veure amb el cas del marit d'Ana Rosa Quintana i la seva relació amb les clavegueres de l'Estat. Ha estat el diari El Mundo qui ha difós un missatge privat que la presentadora ha enviat a un tuitaire que hauria parlat del cas Villarejo i la seva presumpta relació amb el marit d'AR. El missatge és obertament amenaçador:

missatge ana rosa el mundo

El Mundo

El compte de twiter que ha publicat aquesta resposta agressiva és @chriscky_ i hores d'ara ha pujat dels 26 seguidors que menysprea Ana Rosa als 800. Ell mateix publica el missatge privat que ha rebut:

El marit de la periodista, Juan Muñoz, va ser detingut, empresonat i posat en llibertat però està imputat i la justícia el segueix investigant per presumpta extorsió. Sobre els dubtes que sigui de debò Ana Rosa qui amenaça, El Mundo explica que "el compte coincideix amb el de la periodista, té el ticker (un senyal d'autenticitat del compte de twitter) verificat i el tuiter, quan punxava a l'enllaç del compte que li apareixia en el missatge privat, el portava al Twitter de la periodista". Ningú de la cadena o el programa li ha dit res i Ana Rosa el va blocar en un primer moment. La xarxa al·lucina:

ana rosa enfadada gtres

GTRES

Ana Rosa té tertulians del diari El Mundo al seu programa, no té mala relació amb el diari que primer ha difós les amenaces i ha optat per fer com amb l'afer del marit: silenci absolut a veure si escampa. Els dubtes estan sembrats. Pot dir que ha estat suplantada, que era un "calentón" o que ha estat un "error informàtic", però entre les reines del matí espanyoles, si Griso s'acosta a Ciutadans, Ana Rosa Quintana s'aproxima a unes maneres més pròpies dels Corleone, o de Villarejo.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat