La nova edició de Ven a cenar conmigo gourmet està deixant més titulars dels que s’esperaven. L’audiència està meravellada amb un format que ensenya quatre cases de famosos i els mostra relaxats sopant i explicant-se intimitats. La idea és llaminera i té ganxo, i encara més tenint en compte que les sempre mediàtiques Alba Carrillo i Antonia Dell’Atte són dues de les protagonistes.

La model està complint el seu paper a la perfecció, criticant Fonsi Nieto i Feliciano López sense parar. Els atacs són una constant, arribant al punt de dir que són “merda”. El momentàs televisiu va arribar gràcies a un desaparegut Óscar Martínez, excol·laborador d’El Programa de Ana Rosa. En aquest segon programa va confessar-li que és amic d’ells i van al gimnàs junts. Això no va fer-li gràcia a Carrillo, qui va contestar enfurismada: “Pots tenir els amics que vulguis. Cadascú elegeix la merda d’amics que vol tenir”. Però només va ser el principi, seguint amb la seva història bevent tota l’ampolla de sidra quan li van preguntar jugant al jo mai mai si li havien estat infidel.

La casa d’Óscar va ser l’escenari d’aquesta segona entrega molt accidentada. En global va ser bastant desastre, començant amb el periodista patint un tall d’aigua inesperat i trencant bastants plats. Però el més destacat de la seva intervenció va arribar quan va reconéixer que creu que es va equivocar en deixar el programa líder de Telecinco...

Això sí, la protagonista indiscutible del programa va tornar a ser Antonia Dell’Atte. La italiana va deixar anar alguns comentaris enverinats sobre el seu ex, Antonio Lecquio. Com? Donant les gràcies a Ana Rosa per contractar-lo de col·laborador: “Em va donar tant de suport que va decidir contractar el gili... del meu ex perquè així pogués donar diners al nostre fill. Jo crec que ella va dir al seu cap: "Amb Antonia no puc, però jo indirectament vaig a ajudar-la"”. 

antonia dell'atte  cuatro

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Cuatro

Aquesta bomba va deixar tothom bocabadat, així com la imatge d’Antonia al llit amb Fortu i els calçotets de Martínez al cap. El coqueteig amb el cantant és divertit i evident, fent broma i mostrant que millor no es poden portar.

Aquesta entrega està sent d’allò més excèntrica i surrealista. Com anirà la següent? 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat