El rescat del nen Julen, que ja fa dotze dies va caure a un pou de Totalán (Màlaga), s’ha convertit en un espectacle indigne en alguns espais televisius. Aquest mateix matí Susanna Griso ha intentat portar al límit l’alcalde del poble, perquè s’enfonsés en directe, i Ana Rosa Quintana anuncia un programa especial per seguir minut a minut els darrers instants del rescat del petit.

Qui sembla que també intenta treure un rèdit d’aquest drama familiar és el pare de la nena assassinada Mari Luz, Juan José Cortés, ara militant del PP, que no se separa dels pares de Julen i els fa de portaveu. Fins i tot els va organitzar una vigília en honor del fill. I Ana Rosa, que fa dies que entrevista veïns i familiars i emet les imatges dels pares que ploren, esclata contra ell: “El protagonismo de ayer de Juan José Cortés, y siento mucho decir esto porque es un hombre con el que he tenido una relación estrecha, un hombre que ha perdido a su hija con todo el dolor, ayer me pareció innecesario”.

“Lo respeto, pero no sé... yo entiendo una vigília de otra manera. La rueda de prensa y esto por la noche, a mí, me sobraba”. Les imatges de Juan José Cortés convertint el cas Julen en un espectacle mediàtic indigna Ana Rosa. El pare de Mari Luz fa dies que apareix a tots els programes on pot per parlar del nen i fins i tot es fotografia amb esportistes per anunciar que li ja té samarretes del Málaga i del Recreativo de Huelva per regalar al petit Julen.

Programes que fan caixa amb el drama d’un infant i polítics que ho converteixen en la seva campanya particular. Vergonyós.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat