El rescat del nen Julen arriba lentament a la seva fi i després de dotze dies els nervis estan a flor de pell. Algunes televisions estan aprofitant el cas per fer una retransmissió dubtosament moral de les tasques dels miners al pou de Totalán i l’audiència no s’ha estalviat pas les crítiques. Fins i tot han emès ‘Ahora Caigo’ amb una pantalla partida de la situació en directe al petit poble malagueny.

alcalde i griso2

Espejo público

Aquest matí, Susanna Griso ha entrevistat l’alcalde de Totalán, Miguel Ángel Escaño, a ‘Espejo público’. L’home, visiblement afectat, ha confessat que està devastat: “Me estoy viniendo abajo por todos los problemas para rescatar al niño. Estoy sufriendo mucho este desgaste, estoy en estado de shock”. L’alcalde es mostra destrossat i la periodista furga en la ferida a la recerca del morbo. Preguntes inoportunes perquè l’alcalde s’enfonsi en directe: “¿Usted está comiendo? ¿Está durmiendo?”.

L’audiència s’ha afanyat a mostrar la seva indignació a la xarxa.

El drama de Totalán, convertit en espectacle televisiu?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat