Ana Rosa Quintana no li ha fet fàstics a parlar amb la tieta segona, la veïna del cinquè, el xarcuter de la cantonada o un que passava per allà quan ha tractat el tema de la mort del nen Julen al pou de Totalán. Per no parlar del pornogràfic tractament que ha fet en el passat amb la mort del petit Gabriel a mans d'Ana Quezada i casos similars. Però el pudor que AR no ha tingut mai a l'hora de recrear-se en el dolor aliè per unes dècimes més de share, ara de sobte li ha sobrevingut per triplicat parlant de sexe. Vísceres sí. Laments també. Edredoning ni parlar-ne. 

ana rosa cara fastic2

Telecinco

El programa de Ana Rosa analitzen cada dia el reality de torn. Ara, Gran Hermano VIP Dúo. Un d'aquests dúos ha fet el que acostumen a fer els dúos, enllitar-se. Estar tancats a la casa de Guadalix durant setmanes dona pel que dona. De fet, al despatx de Vasile fan una festa cada vegada que hi ha un edredoning. A Telecinco veuen moure's un cobrellit i als ulls dels capos apareixen símbols de dòlar com aquells que li sortien al Tío Gilito contant diners. A cada edició hi ha edredonings per parar un tren. Els més ràpids d'enguany? Sofía Suescún i Javier Albalá, una exparella que portaven dies que si sí, que si no, que ahora no te quiero, que ahora ya te estoy. La guanyadora de dos realities i el seu acompanyant anaven roents i s'han amagat sota els llençols per fer una bugada. Però Ana Rosa s'ha incomodat veient els draps bruts.

sofia i albala

Telecinco

"No, al revés. De espaldas no", li diu ell a ella. "Ai, que se me ven los pechos... Por ahí", respon ella. Sospirs, càmera nocturna, moviments compassats de l'edredó. I cara d'Ana Rosa d'olorar ous podrits quan han tornat a plató. La presentadora li etziba a la directora del programa: "A ver, Àngels, y yo me pregunto: ¿por qué tengo que ver esto?. No tengo por qué. Me avisáis, y me voy", diu Ana Rosa amb to de bleda. Pots veure el moment clicant a foto:

ana rosa cara fastic3

Telecinco

Aquest ha estat l'únic moment d'Ana Rosa en que ella ha deixat anar aquesta frase de per què la feien veure allò. Saben de quins altres temes ha parlat Quintana abans d'aquest moment 'tan ofensiu' i dels que no ha dit ni mú? D'"Una joven de 18 años ha asesinado a su novio de 31 clavándole una navaja en el corazón", d'"Una joven de 18 años mata a su novio en Ibiza tras pincharle las ruedas del coche" o de que "José Roselló, el padre de Julen, explicó a la Guardia Civil cómo fue el momento en que el niño cayó en el pozo". 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat