Belén Esteban està d’enhorabona. Guanyar el judici al seu exrepresentant ha tancat un dels episodis més foscos de la seva carrera professional. La traïció de Toño Sanchís ha ocupat un munt d’hores als programes del cor i els insults que s’han dedicat mútuament han fet les delícies dels més tafaners. Però tot això ja és història. El jutge ha donat la raó a la col·laboradora de Sálvame, obligant-lo a ell a retornar-li els diners que li ha robat.

Per tal de celebrar el seu triomf, Esteban ha decidit organitzar una gran festa a la discoteca que lloga sempre en les ocasions especials. Dimecres 23 serà el seu gran dia, rodejant-se dels amics més pròxims per donar-ho tot i donar carpetada a aquest dolorós afer.

Sembla que ha convidat molts membres VIP, companys de la premsa rosa i periodistes famosos. Entre ells estan Joaquín Prat i Ana Rosa Quintana, però aquesta última no ha trigat res a declinar l’oferta.

De fet, no ha tingut cap pudor en dir-ho públicament al seu programa, deixant en evidència Esteban. Sempre s’havia dit que ambdues eren amigues i es portaven d’allò més bé, però això no ha impedit que la presentadora estrella de Telecinco no vagi a la seva festa. El més divertit de tot plegat és que l’excusa que ha donat per evitar l’esdeveniment no ha estat gaire original: “És a la nit i jo ja no puc passar la nit sense dormir perquè si no l’endemà no puc llevar-me. Em llevo a les cinc de la matinada i d’empalmada no puc venir”.

ana rosa programa  telecinco

Telecinco

Molts dels teleespectadors que ho estaven veient en directe reien davant l’excusa barata que feia servir, ja que si de debò volgués anar a la festa, podria passar-s’hi ni que fos una estona. Per això molts l’han acusat de plantar voluntàriament Esteban, sense creure’s que declini l’oferta per les seves obligacions personals.

No cal oblidar tampoc que Ana Rosa no es troba en una situació massa còmoda en aquest tema, ja que Toño va ser col·laborador del seu programa durant un temps i segurament no voldria quedar malament...

ana rosa programa 2  telecinco

Telecinco

Però i què farà el seu company Joaquín Prat? Doncs sembla que encara no ho té clar: “M’ho estic pensant”, va assegurar. Però la seva cap va llançar-lo als braços de Belén, dient-li que si vol anar, no hi haurà cap problema perquè el cobriria.

Esteban va assegurar que volia convidar unes 200 persones, però quants famosos acabaran assistint?