"Primero fue el vicepresident Junqueras, le siguió el portavoz del Gobierno Íñigo Méndez de Vigo, después Pablo Iglesias. Turno ahora para Albert Rivera". Així anuncia La Sexta l'entrevista que li farà Ana Pastor al líder de Ciutadans demà diumenge a El objetivo. La successió dels convidats anunciats pel programa, doncs, segueix una seqüència fibonacci de manual: esquerra, dreta, esquerra... dreta?, centre?, centre-esquerra?, migcentre dreta?... Sembla que parlem de futbol i del derbi català Barça-Girona d'aquest vespre. Però demà, qui parlarà de Catalunya i del que li preguntin els espectadors, serà el president de la formació taronja. La mateixa presentadora de la cadena d'Atresmedia ha fet l'avís a navegants.

En el vídeo promocional que acompanya els tweets de Pastor i del propi programa, hi apareixen diferents ciutadans adreçant-se al cap visible del partit que porta el seu nom, però que segur que no representa a molts dels que formulen les preguntes. Entre el que li plantejaran a Rivera ens trobem amb qüestions com: "¿Qué es lo que dicta su programa político? Porque cada día parece tener uno nuevo...", "¿Qué plan tienes pensado para el empleo juvenil? Hay un paro excesivo y no sé si tienes un plan para frenarlo...", "Quería saber si se va a aumentar la inversión en educación pública no concertada", "¿Cuándo subirán las pensiones para que alcancen el coste de la vida?", "¿Por qué han tocado el fondo de pensiones?" o "¿Qué va a pasar con el tema de Catalunya?"...

Gent al carrer fent preguntes com les que han llegit. Però a La Sexta no ha aparegut, en canvi, cap persona preguntant per l'enèsima polèmica del cap de files de Ciutadans: el tuit que va escriure en saber-se la mort de l'humorista Forges, aprofitant per posar una vinyeta sobre el procés, i que li va valdre un allau de crítiques furibundes a la xarxa.

A més, el dubte que es genera ara està en saber si Ana Pastor reproduirà totes les preguntes que li han arribat al seu tweeter després de publicar la seva petició als seus seguidors. Preguntes com aquestes:

Ana Pastor volia col·laboració i la xarxa ha estat directa i sense embuts. Preguntes que van directes a la jugular, que toquen os i que posen la presentadora de El objetivo en una tessitura complicada. Si finalment pregunta tot el que li han dit que pregunti, els followers a qui ha demanat ajuda n'estaran orgullosos. Però potser Rivera li ve amb una demanda sota el braç.