Des que el seu fill Álex Lequio morís al maig del 2020 després de dos anys de llarga lluita contra el càncer, l'actriu Ana Obregón no ha deixat de recordar el jove a través de les seves xarxes socials. De nou ho ha tornat a fer. En motiu de les vacances de Setmana Santa, la que fos parella de l'italià Alessandro Lequio ha recordat un dels moments més tristos de la seva vida: el dia que van diagnosticar càncer al seu fill Álex.

Ana Obregón, Instagram

Ana Obregón en el seu compte d'Instagram

"Fa 3 anys per Setmana Santa et van diagnosticar càncer i l'any passat a l'hospital em vas donar la lliçó de vida i amor més dura que ningú pugui imaginar", comença dient la que al seu dia fos presentadora de televisió. Una publicació que acompanya d'una captura on surt al seu pas per un poble rural i amb la mirada trista i perduda. "Diuen que la cicatriu és el lloc per on entra la llum. M'imagino que algun dia, el meu cor, quan deixi de sagnar llàgrimes, cicatritzarà i aquell dia renaixeré plena de la teva llum", afegeix Obregón en record al seu fill, que va morir poques setmanes abans de complir els 28 anys. Adjuntem publicació:

Ana Obregón en el seu compte d'Instagram

Ana Obregón en el seu compte d'Instagram

"Mentrestant, llegeixo, medito, em desmaquillo la cara i l'ànima i et trobo insuportablement a faltar. Però tinc prou forces per desitjar-vos, malgrat tot el que estem vivint, una setmana santa plena d'amor i salut", sentencia la biòloga més famosa d'Espanya. "Vamos Ana", "Que bonica ets", "Tot l'amor per a tu" o "Molt ànim" són alguns dels missatges que els seus seguidors li han fet arribar, a punt de complir-se un any de la mort del seu estimat i únic fill Álex Lequio.