Ana Obregón returns. L'actriu (?) madrilenya és a punt de fer 64 anys però, lluny de jubilar-se, sembla que TVE la vol per al nou Masterchef Celebrity. El programa de cuina dels famosos acostuma a recórrer a la premsa del cor a la recerca de VIPS. Si la primera esposa del comte Lequio, Antonia Dell'Atte, va fer furor a l'últim programa de cuina de la TV pública, la segona dona de Lequio amenaça de cuinar davant de tot Espanya. Anita la fantástica es va fer cèlebre per inventar-se històries. Una de les millors era quan va cuinar una paella per Steven Spielberg. Ara ho podrà demostrar. S'està preparant a consciència, no amb cursos de cuina sinó al quiròfan. La premsa del cor especula amb els nous pits de la Obregón.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on

La seva última foto a Instagram és surrealista: postura impossible davant d'un buda enorme, vestida de lleopard, braç al clatell i aixella descoberta, ensenyant cuixa i sensualitat impúdica davant un símbol religiós. Esperpèntica però Ana és així. La revista QMD s'atura en el pectoral de la Obregón. Una part de la seva anatomia que té anècdota pròpia: durant anys es va dir que després d'operar-se els pits un dels dos li va explotar en ple vol degut a l'altitud de l'avió. Els cirurgians plàstics desmenteixen que passi però és una història que va ser molt popular durant dècades. Serà un efecte òptic, però els pits de l'Obregón semblen ara tornats a operar. Nous i descomunals:

ana obregon pecho 1551108045

Escriu QMD: "De repente vemos tamaña 'pechonalidad', y las dudas nos asaltan: ¿es un retoquito... o le ha dado por los sujetadores con relleno? Protagonizará nuevas películas como 'Airbag', 'Tetanic', 'Sin tetas no hay paraíso (reloaded)', 'Perdiendo el norte' o 'Carmen y Lolas'". No queda clar si és un sostenidor wonder bra extreme o un bisturí. El passat 14 de febrer Ana García Obregón lluïa als 63 un vestit rosa de lluentons amb escot en forma de cor com una d'adolescent per Sant Valentí:

ana obregon sant valenti 2019 GTRES

GTRES

Mentre el seu fill Álex supera un càncer, Obregón intenta refer la normalitat tornant a la feina. Concursant a un reality amb poderoses i noves raons per triomfar.