Qui més qui menys, tot hem tingut alguna relació sentimental que no ha acabat de quallar. O que si ho ha fet, en algun moment o altre s'ha trencat per un o altre motiu. De relacions de parella, amb més o menys intensitat, tothom n'ha viscut unes quantes. I algunes deixen un pòsit que perdura durant molt de temps després en la memòria. Un pòsit que de vegades és dolç, però que la majoria de vegades és agre. I en algunes ocasions, com el que acaba d'explicar l'Ana Boadas, agredolç.

 

 

La presentadora catalana, subdirectora del programa Col·lapse de TV3, ha estat una de les convidades al podcast La ronda perversa del David Balaguer i el Josep Moragas. Ella, l'Espartac Peran i l'actriu Marta Bayarri han xerrat i fet alguna confessió durant la conversa sota el tema principal del capítol 15, 'Esborrar'. Han reconegut que sovint han hagut d'esborrar algun missatge o whatsapp enviat del qual després se n'han penedit. O que esborrarien alguna situació o frase compromesa. Que ells han dit o que els hi han dit. I en aquest sentit, l'Ana encara recorda una frase que li va deixar anar un examant. Algú de qui es va enamorar bojament. Algú que és conegut, tot i que no ha volgut revelar de qui es tractava.

ronda
Ana Boadas, Espartac Peran, David Balaguer i Marta Bayarri / La Ronda Perversa

 Un amor que no va acabar bé. Per què? Ella mateixa ho explica: "Vaig tenir una història, vaig viure un rollete d'aquests intensos, em vaig enamorar molt", comença explicant l'Ana. "És una persona coneguda, però no direm el nom". "Jo sé qui és", diu Marta Bayarri. I Boadas, sorneguera, li diu que no, que aquesta història no la coneix, "és que jo m'he enrotllat amb unes quantes persones conegudes", reconeix. Balaguer vol saber "què et va dir aquell malapeça". I ella reconeix que "jo vaig arribar a prendre la decisió de deixar la meva parella perquè m'havia enamorat d'aquesta altra persona... Però aquesta altra persona no va arribar a deixar mai la seva parella per mi, això va ser molt dur". Però encara més dur va ser el que li va dir a l'Ana. Una frase que ella té gravada en foc a la seva memòria, i que per molt que passi el temps, no ha aconseguit oblidar. Una frase lapidària i dolorosíssima"Em va dir una frase que em va marcar". Una frase que recorda punt per punt. Quina?: "No saps la de vegades que he volgut fer les maletes i marxar de casa per venir amb tu..., però MAI m'he atrevit a fer aquest últim pas". Una frase que "se'm va quedar clavada. L'he tingut a punt moltes vegades, però no ha estat capaç de fer el pas... La meva vida ara mateix podria ser una altra".

ronda2
Ana Boadas i Espartac Peran / La Ronda Perversa

Chi lo sa. Però més val no pensar en què hagués passat si. Probablement aquells sentiments cap a aquella persona ja no siguin els mateixos. L'Ana haurà passat pàgina..., el que difícilment oblidarà mai serà aquella frase.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!