Ana Aznar i el seu marit, Alejandro Agag, són dos dels promotors d'espectacles de primer nivell. Han abandonat la seva zona de confort a Espanya i triomfen en els Émiratos Árabes. Ara comparteixen pla amb personalitats de primer nivell com Joan Carles I. Alejandro s'havia acomodat a la fontaneria politicoeconòmica del segon pla.

El gendre de José María Aznar es relaciona amb bastanta familiaritat amb Tamim bin Hamad Al Thani, l'emir de Qatar, el multimilionari príncep saudita Alwaleed bin Talal o amb l'hereu de Jordània Hussein bin Al Abdalá, fill de Rania i Abdalá II. Els va reunir a tots en una llotja VIP per gaudir de les carreres que ell mateix promou.

Ana Aznar i Alejandro Agag
Ana Aznar i Alejandro Agag

La jet set nacional ha trencat barreres i ja es relaciona amb el mercat del luxe i les grans inversions cap a territoris orientals i l'elit global ja alterna amb l'alta societat dels països productors de petroli.

Just un any després de casar-se, en un casament celebrat al Escorial, que va comptar amb més de 1.000 convidats, Alejandro Agag i Ana Aznar es van traslladar a Londres. Allà ella es va doctorar en Psicologia i va començar a fer classes a la Kingston University, la mateixa institució on va defensar la seva tesi. Alejandro, per la seva part, seguia els passos de José María Aznar, i va donar per conclosa la seva carrera política. Va ser eurodiputat especialitzat en política antimonopoli i secretari general de Partit Popular Europeu. Es va iniciar com a empresari, encara que els inicis no van ser del tot satisfactoris.

Alejandro Agag va triomfar com a empresari

La vida dels Agag Aznar va fer un gir de 180 graus quan el fill del banquer va fundar el seu propi equip en la segona categoria de Fórmula 1 i va conèixer Bernie Ecclestone, el polèmic propietari i CEO de la competició fins a 2005, i Flavio Briatore, l'empresari amb fama de playboy que enviava llavors a l'equip Renault. Es van conèixer al món de la nit, però uns anys més tard van decidir emprendre negocis junts. El 2007 van comprar junts el club de futbol anglès Queens Park Rangers.

Alejandro Agag efe
Alejandro Agag efe

Gràcies a Alejandro Agag, la Fórmula E s'ha posicionat com una de les més interessants i amb una gran connexió amb l'univers Hollywood. De fet, Leonardo Dicapprio va seguir els seus passos i també va formar el seu equip de Fórmula E, fins i tot Hugo Boss va deixar de patrocinar la Fórmula 1 per donar-li cabuda a aquest campionat eco.

Alejandro Agag ha aconseguit relacionar-se amb les persones més influents del panorama internacional. Alberto de Mònaco, Alessandra Ambrosio, Antonio Banderas, Naomi Campbell, Valeria Mazza, Lapo Elkann o Irina Shayk, entre d'altres. Ara també se li uneixen poderosos emirs i xeics.

El matrimoni, pares de quatre fills, figuren ja com una de les parelles amb més poder d'Espanya. Són propietaris d'una luxosa mansió a Richmod upon Thames, al sud de Londres. També tenen una parella en El Viso, Madrid. La van adquirir el 2008 per 2,5 milions d'euros.