Amor Romeira és una de les concursants més carismàtiques del programa Gran Hermano. Després del seu pas per Guadalix de la Sierra, l'exconcursant ha continuat lligada a Mediaset com a tertuliana en algun dels guirigalls habituals de Telecinco comentant la vida i miracles dels concursants de Gran Hermano, Gran Hermano VIO, Gran Hermano Dúo, Supervivientes, Supervivientes Dúo, Gran Superviviente VIP, Dúo de VIPS Hermanos o qualsevol altre programa similar. Programes on tothom parla alhora, tothom parla fort i on no s'entén res.

amor gh2

@amorromeira

Ara qui té un seriós problema d'audició és la mateixa Amor. "Queridos amores. En ésta semana me han pasado muchas cosas. La verdad que tengo que asimilar todo. Pero he recibido una mala noticia. Mi vida sigue hacia delante y seguiré fuerte y luchando. La vida no se acaba y hay que ser fuerte. Os iré contando!!”, revela ella mateixa a Instagram. En una entrevista posterior a Qué me dices! explica els detalls de la malaltia que li ha suposat un sotrac important: "Tras hacerme unas pruebas, me confirmaron que tenía problemas auditivos, y muy graves. Tengo que llevar audífono y más adelante tendré que ser operada”.

amor gh3

@amorromeira

La col·laboradora confessa que es va imaginar la pitjor de les situacions quan li van confirmar la notícia: “Me imaginé a mi abuela con su súper aparato en la oreja y se me vino el mundo abajo. Cuando me enseñaron cómo son los audífonos ahora, me tranquilicé”. Una pèrdua auditiva que en el seu cas, és un fet genètic, ja que tant el seu pare com la seva àvia eren sords. Amor, a partir d'ara, diu que ha d'aprendre a conviure amb el seu nou estatus: “En una conversación normal, pierdo un porcentaje muy alto de palabras, pero dice el médico que lo suplo, es como un sexto sentido que he desarrollado”.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat