Hi va haver un temps en què Shakira era estimada per tot el cercle proper a Piqué. Tots es van sorprendre en conèixer qui era la nova xicota del català. Fins i tot hi ha un vídeo d'un concert de la colombiana a Barcelona, on diversos jugadors del Barça van pujar a l'escenari per ballar amb ella un dels seus mítics temes. Ara d'això ja no en queda res. El central del Barça ha posat punt final a la seva història d'amor amb la cantant. Piqué ja no està enamorat i així l'hi va fer saber.

Després del viatge a Orlando amb els nens, Piqué va explicar a Shakira que ja no estava enamorat d'ella i que preferia acabar la relació. Un dur cop per a ella, que poc després va descobrir que estava coneixent a una altra persona. Es tracta d'una jove rossa d'uns 22 anys, estudiant, que respon a les inicials de C.C. i seria íntima amiga de la xicota de Riqui Puig, el seu company de festa.

La selfie más romántico de Shakira i Piqué
La selfie de Shakira i Piqué

Shakira se sent assetjada per dues persones

Mentre es decideix què passarà amb la custòdia dels nens, Shakira continua a la seva casa d'Esplugues de Llobregat al costat dels seus pares i alguns familiars, mentre que Piqué s'allotja al seu pis de solter del carrer Muntaner. En els últims dies la colombiana va haver de trucar als Mossos d'Esquadra per unes pintades a la porta de la seva casa per part de dos assetjadors. Dos homes ronden l'artista i un d'ells va ser vist dies anteriors amb les mans plenes de pintura, encara que les autoritats el van deixar en llibertat per falta de proves. Un altre d'ells s'emportaria la correspondència. Shakira no se sent segura a la ciutat comtal i desitjaria tornar a Miami per sempre.

shakira en la Ballon world cup
shakira Ballon world cup

Segons Lorena Vázquez, Shakira mai no va ser estimada pels familiars i amics de Piqué. De fet, explica que fa ja temps que no manté una bona relació amb la mare del futbolista. "Ja no manté amb ella una relació tan cordial".

Tampoc no té una bona relació amb les parelles dels futbolistes. Ella mai no ha volgut anar a les festes que s'organitzaven. Sempre s'ha volgut allunyar de la imatge de Wag i és que ella és una artista i s'ha llaurat una professió i una reeixida carrera amb el seu esforç. És el que ha volgut demostrar dia rere dia deixant així la resta de dones com unes persones que viuen dels seus marits. Una cosa que mai no els ha agradat gaire. Per aquesta raó, l'entorn del futbolista li va posar un malnom que s'ha fet viral i ara ha sortit a la llum pública, 'La Patrona'.