“No recordo haver viscut una situació tan tremenda en un plató de televisió”. D’aquesta manera acomiadava Jorge Javier Vázquez a Andrés Caparrós, pare d’Alonso Caparrós, després de la dura discussió que va protagonitzar amb el seu fill a Sábado Deluxe (Telecinco).

L’expresentador de Furor acudia al plató de Telecinco el mes de març per confessar la seva addicció a la cocaïna. “En consumia la suficient per matar set cavalls”, va arribar a afirmar. Al darrer programa del Deluxe, Andrés Caparrós, conegut locutor de ràdio, va ser entrevistat durant 20 minuts per Jorge Javier, on va admetre que quan es va assabentar dels problemes del seu fill amb les drogues, va pensar que havia “fallat com a pare”.

Mentrestant, Alonso esperava nerviós el seu torn escoltant les paraules del seu pare. Quan va entrar a plató, allò que havia de ser una reconciliació familiar, es va convertir en un allau d’atacs constants del fill, que rebatia una per una les paraules del pare i va culpar-lo a ell i a la seva feina de tots els mals de la família.

La mare, a escena

Davant d'aquesta tensió gairebé inabordable, va trucar la mare d’Alonso, Julia, que va criticar l’actitud del seu fill : “He estat convencent al teu pare durant dies perquè anés allà a parlar amb tu, no perquè l’humiliïs i li parlis d’aquesta manera”, deia notablement nerviosa.

Tot i aguantar una esbroncada monumental, Andrés Caparrós encara confia en recuperar la relació amb el seu fill: “Em parla així, però no és ell. Encara no és ell. Estic segur que vindrà serenament i amb tot l’amor del món”, concloïa el locutor davant la preocupada presencia de Jorge Javier.