Fa quinze anys, Alicia Senovilla va travessar el moment més traumàtic de tota la seva vida: un avortament quan ja estava de nou mesos i li quedaven pocs dies per donar a llum. La mítica presentadora de televisió, descobridora de Belén Esteban a Antena 3, té dos fills de la seva relació amb el seu ex Erasmo Ubera. Candela, que té 17 anys, i Erasmo, que en té 13. Però entre el naixement de l’un i de l’altre, la periodista es va quedar embarassada d’una nena. La petita va néixer morta.

alicia senovilla gtres

GTRES

Era l’agost del 2005 quan Alicia Senovilla es preparava per tenir la seva filla. Però pocs dies abans del part, tot es va tòrcer. Així ho recorda ella mateixa en una entrevista a la revista Lecturas: “Perdí una hija porque se le hizo un nudo en el cordón y la dejó sin riesgo. Estaba de 39 semanas. Tuve que dar a luz sabiendo que nacería muerta. La doné a la ciencia”.

instagram alicia senovilla

@aliciasenovilla

Cinc mesos després, l’Alicia es va quedar embarassada del seu tercer fill. Tot i que res li ha fet oblidar el drama de la pèrdua d’una filla setmanes abans del seu naixement.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat