Alfred Garcia forma part de la història televisiva i musical de l'Estat espanyol. Només té 26 anys, però la motxilla plena de sensacions molt fortes. El seu pas per Operación Triunfo el 2017, un dels més famosos amb permís de la primera edició, el va catapultar a un èxit molt més fugaç del que hagués imaginat mai. Fins i tot amarg, decebedor, polèmic i difícil de gestionar. Els mesos a l'Acadèmia de Gestmusic amb Amaia Romero, Aitana Ocaña, Ana Guerra, Luis Cepeda, Agoney i companyia van ser una mena de conte de fades. El programa petava audímetres i la popularitat dels concursants era descomunal. Garcia feia tàndem amb Amaia en tots els sentits, i d'allà va sorgir un amor que un desastre a Eurovisió i la força del destí van fer que s'esvaís ben aviat. I després... bé. El globus es va punxar.

D'aquella fornada ben pocs han acabat com a estrelles de la música. De fet només una, Aitana. La resta van fent les seves coses, l'Alfred n'és un d'ells. Segueix gaudint de la etiqueta de VIP de la música malgrat que no arribi a liderar rànquings de reproduccions ni coses per l'estil. Va fent, en tots els sentits. També en el sentimental. Segueix buscant l'amor i sembla que, des de fa 7 mesos, l'ha trobat. No vol reconèixer que té xicota, però és així. Es tracta de María Hervás, una actriu madrilenya famosa per papers a 'Los Serrano', 'La que se avecina', 'El Pueblo' o recentment 'Machos Alfa'. Una altra que tampoc vol que se sàpiga que hi ha marro.

Alfred i María Hervás, relació confirmada

Sí, aquesta història no és nova. El passat mes de febrer les Mamarazzi Laura Fa i Lorena Vázquez esbombaven el que era un rumor força estès a la faràndula. Hervás ho desmentia dient que li feia gràcia la cosa però que era mentida. Que no hi havia res. Doncs resulta que, segons el diari ABC, no estan dient la veritat. Han publicat imatges en exclusiva del passat 6 de maig en una terrassa molt cool de Madrid, junts, còmplices, divertits. Una cita en tota regla. No hi ha petó, però a canvi tenim detalls al text. Un que diu "las citas no han cesado. Los dos artistas fueron juntos al concierto del artista Boye, en la Sala Apolo y Hervás invitó a Alfred a ver la obra que ella estaba protagonizando. La pareja despidió el 2022 en las Islas Canarias junto a varios amigos". Aquí tenen les fotos:

Alfred Garcia Europa Press
Alfred Garcia / Europa Press
María Hervás Europa Press
María Hervás / Europa Press

Évole i Gerard Quintana, claus d'aquesta relació Barcelona-Madrid

La guspira va saltar a Barcelona, quan es van conéixer en un concert molt particular: el que va oferir Jordi Évole amb la seva banda a la Sala Apolo, i on va pujar a l'escenari a famosos com Jordi Basté, Albert Pla o Kiko Veneno. Van fer match i l'Alfred, amb la canya a punt, la va convidar a un altre recital. Aquest 100% català  i històric, el del fi de la gira dels Sopa de Cabra. Évole i Gerard Quintana formen part de la seva banda sonora, no digueu que l'Alfred no és únic. L'actriu també el va correspondre, convidant-lo al Teatre Lliure quan va representar 'Yerma'. Ben triat, "yerma, yerma" no sembla la cosa amorosa entre ells. I ens alegrem, clar que sí.

Jordi Basté y Jordi Évole Apolo @losninosjesus
Jordi Basté i Jordi Évole a l'Apolo / @losninosjesus
gerard quintana portada
Gerard Quintana / TV3

Podeu córrer però no amagar-vos. Tenim parelleta. Que duri.