Shakira segueix sent una de les cantants més importants del planeta, i faci el que faci, siguin cançons o no, té una repercussió mundial. Fa uns dies, acordant acceptar frau a Hisenda i pagant una morterada de diners per resoldre el litigi. Ara, de manera indirecta, sent un clar referent d'un nou projecte televisiu a Movistar+, Celeste, projecte creat per Diego San José que narrarà des de la ficció la història d'una inspectora d'Hisenda que s'enfronta al cas més mediàtic de la seva carrera: investigar a una artista mundial que no paga els seus impostos. Els sona? "Es un thriller torpe dentro del mundo Hacienda. Persecuciones pero con mucho papeleo", diuen els seus creadors. Expectació màxima i tothom pendent de si hi ha referències subtils on es parli de Rólex, Twingos, Casios, Ferraris, piquetones o Claras Chías. 

Shakira declaració al judici
Shakira declaració al judici / Efe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Mentrestant, ella ja s'està preparant per desconnectar aquests dies nadalencs i prenadalencs al costat dels seus estimats fills Milan i Sasha, mentre el seu cèlebre ex, Gerard Piqué, convidava a "chupitos para todos", a tot quisqui en una discoteca de Barcelona. La cantant colombiana s'ha sumat a la celebració d'un d'aquells Dia Mundial absurds que hi ha escampats pel calendari i que provoquen que tots vagin com xais o com ratolins escoltant la música del flautista d'Hamelín a fer el mateix. Aquesta vegada, l'esperpent ha arribat de la mà del Dia Mundial de la caseta de gingebre, i juntament amb els seus dos fills, s'ha posat a construir la seva obra mestra culinària. Una creació que demostra que Shakira millor que no es dediqui ni a l'arquitectura ni a la cuina, perquè s'ha esfondrat en pocs minuts. Ella i els nens s'ho han pres amb bon humor: "This is technically the worst gingerbread house ever!" ("Tècnicament és la pitjor casa de gingebre que s'ha fet mai"), reconeix ella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

I al programa Aruser@s de La Sexta s'hi han abonat. L'humorning show dirigit per Alfons Arús hi ha sucat pa. "El resultado es francamente mejorable", diu el presentador, mentre la seva filla Tatiana destaca que "lo importante es pasar un ratito en familia". La cirereta del pastís, o de la casa de gingebre, l'ha posat el mateix Alfons Arús, quan ha dit amb sarcasme que "Yo lo que haría sería poner a la bruja en la casita de jengibre, con la escoba, mirando al tendido, a ver qué pasa".

arus
Alfons Arús / La Sexta

Sensacional.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!