Des que es va estrenar la sèrie Yo soy Georgina a la plataforma Netflix, la parella de Cristiano Ronaldo és en boca de tothom. Un docureality en el qual Geogrina Rodríguez, nascuda a Buenos Aires però crescuda al poble de Jaca, a Osca, mostra com és el seu dia a dia ara que comparteix la seva vida amb el jugador portuguès i s'ha convertit en tota una estrella a les xarxes socials, concretament la plataforma Instagram, on acumula més de 35 milions de seguidors.

Una sèrie de què alguns presentadors han parlat, sense pèls a la llengua, per donar a conèixer la seva opinió. Fa pocs dies ho va fer el català Jordi Basté, de l'emissora RAC1. "Em fa molta pena. Si es creu tot el que diu en la seva sèrie és terrible. Ella no veu com de curta pot arribar a ser. És una pobra esgarriada de la vida que ha tingut la sort d'acabar amb Cristiano Ronaldo però el dia que ell la deixi la veurem en els realities de Telecinco", va confessar Jordi en el seu programa matinal El món a RAC1. Una opinió, sobre la parella de Cristiano Ronaldo, que es suma a la que en les últimes hores ha expressat públicament el presentador, també català, de La Sexta, Alfons Arús, en el seu programa matinal líder d'audiència, Aruser@s.

georgina rodriguez cannes efe

Georgina Rodríguez / EFE

Dues paraules, una i dues, són les que Arús ha utilitzat en ple directe per referir-se a la parella del futbolista portuguès Cristiano Ronaldo, amb qui té una filla en comú, Alana Martina, i espera bessons per a la pròxima primavera. "Veig normal, veig molt normal que a aquesta dona li agradi la llonganissa, veig molt normal que per molts diners que tingui mengi llonganissa perquè jo a ella la veig molt normal. S'imagina vostè senyor Alfons que en el pròxim capítol de la seva docusèrie surt dient que ens veu cada matí? Ja el que ens faltava, seria molt normal". Aquestes han estat les paraules que Miguel Ángel Rodríguez, conegut pel sobrenom d'El Sevilla, ha afirmat a la seva secció 1x1 del programa matinal Aruser@s.

Unes paraules que el cantant diu perquè Georgina Rodríguez, gràcies a la seva docusèrie de Netflix, ha disparat la venda de llonganisses després de no escatimar absolutament res comprant-ne algunes en una botiga de Graus, a Osca, on es va criar des dels 3 als 17 anys. Una secció d'El Sevilla, parlant de la parella de Cristiano Ronaldo i el seu consum de llonganissa, que ha servit a Alfonso Arús per referir-se a la parella del jugador de futbol amb dues paraules que segur porten cua. Algunes fotos d'ella:

georgina atapeïda|ajustada 1

Georgina Rodríguez / INSTAGRAM

georgina atapeïda|ajustada 2

Georgina Rodríguez / INSTAGRAM

georgina atapeïda|ajustada 3

Georgina Rodríguez / INSTAGRAM

georgina atapeïda|ajustada 4

Georgina Rodríguez / INSTAGRAM

El presentador del programa matinal de La Sexta, referint-se a la que fos dependenta de la botiga Gucci a Madrid, ha dit que en moltes ocasions, pel seu cridaner gust i estil a l'hora de vestir, s'assembla a una "llonganissa embotida". I és que Georgina, que treballa molt les seves corbes al gimnàs com mostra a les seves xarxes socials, té predilecció per la roba ajustada. Dues paraules del presentador que han servit a alguns col·laboradors seus per animar-se i també dir la seva de l'influencer, empresària i ballarina.

"Porta la roba una mica ajustada, la veritat és que sí", ha dit un d'ells. "No arriba a morcón ibèric però bé...", ha confessat un altre. Una sèrie de crítiques que segur se segueixen produint en els propers mesos. I és que el gegant Netflix, a causa de la bona acollida que la tingut la primera part de la sèrie documental de Georgina, ha optat per firmar una segona temporada. De manera que encara queda molt per veure. Respondrà Georgina a tots aquells que la critiquen? Ho veurem.