Supervivientes és per primer cop en tots els anys que fa que s'emet, el segon format de Telecinco. L'entrevista en 14 capítols Rocío està superant en audiència, repercussió i interès al reality estrella i més car de la TV. Cap dels nàufrags d'Hondures té més interès que el docu-drama de la família Jurado. Burxant en el passat dels supervivents, la mateixa Telecinco ha fet un rànking dels que han canviat més, per bisturí, cirurgia estètica o pas del temps. Segons el web de Telecinco, Alexia Rivas, exreportera de Socialité famosa pel Merlosgate és la més canviada: 

ALEXIA RIVAS ABANS I ARA:

alexia rivas T5

Telecinco

Diu el web que "La que sí que ha dado un cambio brutal desde su primer día en Telecinco ha sido Alexia Rivas. Sorprende verla en su debut en 2018 como reportera en el programa ‘Socialité’, totalmente irreconocible. ¡En tres años, la periodista ha dado un cambio físico radical!". Tan radical que no es reconeix quan es mira a les aigües turqueses de l'oceà. Alexia s'ha operat, aprimat i modelat la cara com altres nàufrags, homes o dones indistintament:

ANTONIO CANALES ABANS I ARA:

ANTONIO CANALES

Telecinco

SYLVIA PANTOJA ABANS I ARA:

sylvia pantokja T5

Telecinco

OLGA MORENO ABANS I ARA:

OLGA MORENO

Telecinco

AGUSTÍN BRAVO ABANS I ARA:

AGUSTIN BRAVIO

Telecinco

Tothom té un passat i els concursants de Telecinco acostumen a ser expresentadors tronats, exreporteres acomiadades o exfamosos de regional. A l'illa revifen i després tornen a l'anonimat. Una màquina de trinxar. Sobreviure és impossible.