La millor jugadora del món. La futbolista més espaterrant. La número 1 indiscutible. Alexia Putellas. I punt. Sense discussió. La jugadora catalana del Barça ha tornat a ser la flamant vencedora dels premis The Best 2022 que s'han entregat aquest dilluns a París. La capitana del conjunt blaugrana ha estat guardonada amb els premis que atorga la FIFA a la millor jugadora de la temporada, en una gala on en categoria masculina es va imposar el millor jugador de la història del Barça i del futbol, ara al PSG, Leo Messi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

La jugadora del Barça, recuperant-se de la seva lesió, ha revalidat el títol que ja va aconseguir l'any passat. A més, Alexia Putellas també fa dos anys consecutius que guanya el premi de la Pilota d'Or. Ni tan sols la lesió que arrossega la migcampista ha fet que els votants canviessin el seu vot, sent ella la més votada tot i que els darrers mesos no l'hem vista fer les delícies que fa damunt la gespa per culpa de la lesió.

Alexia Putellas The Best Gianni Infantino EFE
Alexia Putellas, guanyadora del The Best / EFE

La pròpia Alexia es va sorprendre del carinyo, reconeixement i afecte que li té el món del futbol, i és que la seva lesió la va fer pensar que enguany no seria considerada mereixedora del guardó. Però l'Alexia és molta Alexia, i ni una lesió podrà fer que la gent no pensi d'ella que és la millor. Després d'un triomf com aquest, després que hagi fet història guanyant per segona vegada consecutiva el premi, s'esperava que tots els mitjans destaquessin la proesa... Però es veu que a segons quins mitjans de Madrid això no és motiu suficient per dedicar-li a la jugadora blaugrana tot el reconeixement que es mereix. I només cal agafar els dos principals diaris esportius publicats a Madrid, l'As i el Marca. El primer, posant en portada... Fernando Alonso, l'españolazo pilot asturià, quan encara ni ha començat el mundial de Fórmula 1 (que comença... diumenge. Diumenge!!, queden encara sis dies). El segon, posant en gran Leo Messi i en petitet, gairebé que ni se la veu, a dalt a la dreta, l'Alexia.

Després s'ompliran la boca amb que si l'esport femení i bla, bla, bla. Absolutament miserable aquest intent d'empetitir un èxit descomunal de la jugadora del Barça. La xarxa ja està acostumada a aquest buit, però segueix sense donar crèdit:

No poden (ni volen) dissimular com els couen els èxits d'Alexia Putellas.