Ana Obregón "és feliç" amb l'arribada de la seva nova filla als seus braços. La presentadora portava aquest procés en el més absolut secret. Només eren coneixedors d'això Alessandro Lequio i les germanes d'Ana. La revista 'Hola' va voler avançar la notícia abans de la publicació de la revista aquest mateix dimecres. Ana Obregón ha estat mare d'una nena als 68 anys mitjançant la gestació subrogada. El passat 16 de març es va desplaçar fins a Miami, on s'ha realitzat tot el procés. La nena va néixer dilluns passat 20 de març. De moment, la biòloga es quedarà uns mesos en un apartament de Florida.

Fins que ella no trenqui el seu silenci, tot són hipòtesi i teories. Les xarxes socials han criticat molt el procés de la gestació subrogada. L'han comparat amb 'El conte de la criada'. Segons un usuari de les xarxes socials, estem davant d'"una rica que compra un nadó a una pobra per solucionar-li la vida". Les imatges de la revista en les quals es pot veure la protagonista de la notícia sortir de l'hospital amb la nena en braços en cadira de rodes també han desfermat la ira dels internautes.

Ana sabia que aquest procés anava a portar molta cua, i així ha estat. Ningú no s'esperava una notícia d'aquestes magnituds. Un altre tema que ha sortit a judici és l'edat de la presentadora, ni més ni menys que 68 anys. És evident que l'actriu no ha superat la mort d'Álex Lequio i que aquest, al costat dels seus pares, ha deixat un gran buit en la seva vida.

Qui és el pare de la nova nena d'Ana Obregón?

Un dels temes que més es debaten en el dia d'avui és conèixer l'ADN d'aquesta nena, especialment tenint en compte que les lleis dels Estats Units prohibeixen que la gestant aportació la seva càrrega genètica, per evitar llaços biològics que puguin donar problemes en el futur.

Álex Lequio amb els seus pares efe
Álex Lequio amb els seus pares efe

És obligatori que el nadó neixi d'un òvul fecundat. Es desconeix qui pot ser el pare donant, però ja s'estan generant moltes teories. Segons Federico Jiménez Losantos, no seria forassenyat pensar que el nadó podria ser d'Álex Lequio, el fill d'Ana. Per tant, la petita seria la neta que el jove no ha pogut donar-li a Ana en vida.

Álex Lequio amb Lluna
Álex Lequio amb Lluna

"És una cosa que ens ha passat pel cap a tots, però ningú no ho diu", expressaven els col·laboradors del programa 'És el matí de Federico'. "Pot ser del nen, del que va morir", afegeixen. "A aquest nen li diuen que morirà i ell vol que es quedi congelat això per al futur...", especula el presentador. Segons el periodista, és una decisió que es proposa a pacients oncològics. D'aquesta forma poden ser pares una vegada morts. "La nadó pot ser del seu fill Álex", conclou Federico.

Aquesta teoria cobra pes sabent que Alessandro Lequio, el pare d'Álex, era l'únic coneixedor d'aquesta notícia. Com a pare legal del jove, li hauria demanat Ana permís per utilitzar els seus espermatozoides? Només Ana Obregón pot revelar aquestes incògnites.

https://www.youtube.com/watch?v=EUyQ6szJHkA