Un dels comentaristes més bons que hi ha pel que fa a retransmissions esportives de tota mena és català i parla com ningú sobre tennis. Àlex Corretja és la persona perfecta per comentar qualsevol partit d'aquest esport, cosa que ve fent des de fa una pila d'anys en diferents retransmissions tant a TVE, com a Movistar+, com a Eurosport. Especialment brillants són els partits que comenta al costat d'Arseni Pérez.

Independentment de com sigui el match, l'emoció que li posa en cada jugada, com vibra amb els drives o revés dels jugadors, com analitza el cop que acaba de veure i la passió que hi posa, com si ell mateix estigués jugant el partit, són un regal pels espectadors, t'agradi o no t'agradi el tennis.

corretja comentarista

Àlex Corretja, el millor comentarista esportiu, amb diferència / @alexcorretja74

I és que Corretja va ser cocinero antes que fraile, i parla amb coneixement de causa, ja que abans de ser el millor comentarista esportiu, va ser un dels tennistes més emblemàtics del país. I dels més talentosos. El seu palmarès inclou un ATP World Tour Finals, més conegut com el Masters, sent el seu principal èxit. Però a més, també pot presumir de dos tornejos Masters Series, catorze ATP Tour i membre de la primera Copa Davis aconseguida per Espanya l'any 2000. Pel que fa a Grand Slams, es va quedar a tocar la mel amb els llavis en ser finalista de Roland Garros l'any 1998 i el 2001.

corretja y kuerten

Àlex Corretja, cara de pomes agres després de perdre el torneig de Roland Garros a mans del seu amic, el brasiler Gustavo Kuerten / @alexcorretja74

Com a professional va voltar per tot el planeta, anant de torneig en torneig. Com a comentarista, també. Podríem dir que Àlex Corretja ha vist molt de món, i ha estat en algunes de les ciutats més boniques. Però si hagués de triar, cosa que ha fet, cap indret pot fer-li ombra a la que ell considera la ciutat més maca que hi ha.

corretja capucha

Àlex Corretja / @alexcorretja74

corretja portada

Àlex Corretja / @alexcorretja74

Ell mateix ha fet saber a xarxes quina és aquesta ciutat que li va robar el cor des de fa 47 anys, la ciutat que el va veure néixer i que per molt que passin els anys, continua captivant-lo: Barcelona.

Corretja ha publicat una foto MERAVELLOSA, amb una llum increïble i unes vistes al·lucinants i emplaça els seus seguidors a que li diguin si estan d'acord o quina altra ciutat triarien:

corretja barcelona

San Carlos de Bariloche, Melbourne, Boston, Sevilla, Granada, Innsbruck, Roma... Li han donat mil opcions alternatives. Fins i tot, alguns veïns de Corretja li han retret que ara per ara, amb el turisme, la inseguretat ciutadana i algunes zones poc cuidades, no pensen el mateix que ell.

corretja barcelona2

Àlex Corretja, a la seva estimada Barcelona / @alexcorretja74

Martina Klein Àlex Corretja @martinakleinpro

Àlex Corretja i Martina Klein / @alexcorretja74

Una Barcelona on, precisament, Àlex Corretja viu al costat de la seva meravellosa família, vivint feliçment en parella des de fa temps amb la model Martina Klein i els seus fills. Com se sol dir, roda el món i torna al Born. No ha estat precisament des del popular barri des d'on ha fet la foto. El comentarista ha triat un punt molt més elevat per veure la capital catalana en la seva màxima esplendor. I és que Barcelona és preciosa, es miri des d'on es miri.